Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost agent CIA a pledat vinovat pentru spionaj în favoarea Chinei

Publicat:
Un fost agent CIA a pledat vinovat pentru spionaj în favoarea Chinei

Un fost agent al de Informatii a SUA (CIA) a pledat vinovat de "conspiratie in vederea colectarii si furnizarii de informatii privind apararea nationala" in favoarea Chinei, a anuntat vineri Ministerul american de Justitie, relateaza sambata AFP.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Francezul arestat pentru spionaj in Rusia a pledat vinovat. Cine este Laurent Vinatier

19:45, 07.06.2024 - Cercetatorul francez Laurent Vinatier a pledat vinovat vineri, in fata unui tribunal din Moscova, pentru acuzatia ca nu s-a inregistrat ca agent strain si ar fi cules informatii despre armata rusa, astfel ca a fost plasat in arest preventiv pana la 5 august, relateaza Reuters.

VIDEO. Laurent Vinatier, cercetatorul francez acuzat de spionaj in Rusia, a pledat vinovat in fata unui tribunal din Moscova

18:15, 07.06.2024 - Cercetatorul francez Laurent Vinatier a pledat vinovat vineri, in fata unui tribunal din Moscova, pentru acuzatia ca nu s-a inregistrat ca agent strain si ar fi cules informatii despre armata rusa, astfel ca a fost plasat in arest preventiv pana la 5 august, relateaza Reuters.

China spune ca agenția britanica de informații externe, MI6, a recrutat un cuplu de chinezi ca spioni

20:55, 03.06.2024 - China a acuzat agenția britanica de informații ca a recrutat un cuplu ca spioni - cea mai recenta dintr-o serie de acuzații reciproce intre Beijing și Occident in ultimele luni, informeaza BBC și The Guardian.Potrivit Ministerului Securitații de Stat de la Beijing, cei doi angajați guvernamentali chinezi…

Un fost agent CIA a recunoscut ca a vandut Chinei secrete de interes național

13:36, 25.05.2024 - Un fost agent al Agentiei Centrale de Informatii a SUA (CIA) a pledat vinovat de "conspiratie in vederea colectarii si furnizarii de informatii privind apararea nationala" in favoarea Chinei, a anuntat vineri Ministerul american de Justitie, relateaza sambata AFP, conform Agerpres.

Un fost agent CIA care spiona pentru China a recunoscut ca a dezvaluit informații clasificate despre apararea SUA

09:25, 25.05.2024 - Un fost agent al Agentiei Centrale de Informatii a SUA (CIA) a pledat vinovat de "conspiratie in vederea colectarii si furnizarii de informatii privind apararea nationala" in favoarea Chinei, a anuntat vineri Ministerul american de Justitie.

Cetațean roman arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Barbatul furniza rușilor informații despre obiective militare

13:50, 24.05.2024 - Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizata și Terorism (DIICOT) – Structura Centrala au reținut un cetațean roman acuzat de tradare. In urma... The post Cetațean roman arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Barbatul furniza rușilor informații despre obiective…

Doi britanici sunt acuzați de spionaj in favoarea Chinei. Unul dintre ei are legaturi cu Partidul Conservator

16:50, 22.04.2024 - Doi barbați au fost acuzați in Regatul Unit de spionaj in favoarea Chinei, dupa ce ar fi furnizat informații care ar putea fi „utile inamicului". Unul dintre ei, Christopher Cash, are legaturi cu Partidul Conservator britanic.

Un agent german de informatii, judecat pentru spionaj in favoarea Rusiei. „Acuzatul nu a vrut sa tradeze”

15:05, 17.04.2024 - Un ofiter din Serviciul german de informatii externe (BND), care este inculpat pentru presupus spionaj in favoarea Rusiei, a respins acuzatiile miercuri, in timpul procesului. Procurorii il acuza ca ar fi primit aproape jumatate de milion de euro in schimbul unor informații secrete.


Ce parere ai despre aceasta stire?