Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un desert inedit si rapid de facut - Budinca de taitei cu compot de caise

Publicat:

Budinca de taitei cu compot de caise – un desert atat de simplu, atat de gustos, inedit și rapid de facut! De incercat cand ai un borcan de compot de caise pe acasa și nu știi ce sa faci cu el.

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai rapid desert cu corcodușe

06:00, 23.05.2024 - Cel mai rapid desert cu corcodușe. A venit sezonul corcodușelor. Acestea se gasesc mai oriunde, poate chiar pe drumuri, dar și in paduri. Corcodușele se mai gasesc și in piețe, iar mai mereu au un preț cat se poate de accesibil. Ele pot fi transformate insa și intr-un desert de-a dreptul delicios. Cel…

Rețeta de prajitura cu lavanda și caise. Un desert simplu și rapid

14:45, 19.05.2024 - Te gandești sa iți surprinzi familia cu un desert delicios, dar nu știi ce sa faci? Ei bine, noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu lavanda și caise. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert simplu, rapid și delicios

23:10, 17.05.2024 - Ți-e pofta de ceva dulce? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu nuci și cireșe. Un desert delicios, simplu și rapid. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Budinca gatita de Noe - Rețeta primului desert din istorie / Foto

09:41, 15.04.2024 - Opțiunile de desert disponibile in prezent acopera o gama larga de gusturi. Dar cum a aparut ideea de desert și care este cel mai vechi desert din lume?Pentru a afla, trebuie sa calatorim inapoi in timp, in Orientul Mijlociu antic, o regiune care astazi acopera țari precum

Budinca de griș, un desert tradițional romanesc

08:05, 09.04.2024 - Budinca de griș, un desert tradițional romanesc simplu și confortabil, este iubita pentru versatilitatea sa și asociata adesea cu dulceața de fructe de padure, reprezentand o legatura dulce intre amintirile copilariei și bogația naturala a Romaniei. The post Budinca de griș, un desert tradițional romanesc…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!


Ce parere ai despre aceasta stire?