Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un deceniu de iubire şi...primul copil! Candice Swanopoel, supermodelul Victoria's Secret, este însărcinată

Publicat:

Admirata pentru frumusetea ravasitoare, , supermodelul cunoscut drept îngeras al Victoria's Secret, a uimit o lume întreaga atunci când a defilat pe catwalk-uri din toata lumea, iar acum traieste cea mai frumoasa si emotionanta perioada din viata ei, caci este însarcinata, anunta E!News.



Conform sursei citate, supermodelul este însarcinata cu logodnicul ei si asteapta primul copil.

si sunt logoditi din luna august a anului trecut si sunt împreuna de 10 ani. Supermodelul…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Cum se simte Elena Matei de la Chefi la cuțite insarcinata cu primul copil. Va naște peste cinci saptamani: „De cateva zile...”

17:45, 06.05.2024 - Elena Matei traiește o perioada unica de cand a aflat ca este insarcinata pentru prima data. Fosta concurenta de la Chefi la cuțite și iubitul ei vor deveni parinți de fetița, iar cei doi numara saptamanile pana cand va veni pe lume fiica lor.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Povestea de iubire de 34 de ani dintre Petre și Mioara Roman. De la familia admirata, la un divorț rasunator, in 2007: „Ne știam de mici, eu eram o mica diva”

09:20, 23.02.2024 - Mioara și Petre Roman au format unul dintre cele mai longevive cupluri, la care nimeni nu se aștepta sa se destrame. Au avut o familie admirata, perfecta in ochii multora, dar au ajuns la separare dupa mai bine de 30 de ani. De ce au divorțat, de fapt, in 2007. De ce au divorțat, de […] The post Povestea…


Ce parere ai despre aceasta stire?