Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cuplu celebru divorțează după 17 ani de căsnicie. Cine va primi custodia copilului

Publicat:

Artistul, in varsta de 56 de ani,  a depus actele de divorț inm aceasta saptamana, invocand motivul diferentelor ireconciliabile.

solicita instantei americane sa ii acorde custodie comuna asupra fiicei lor Bridget. Actorul a fost de acord sa ii plateasca fostei sale sotii o pensie alimentara.

si s-au cunoscut in 1994 in timpul filmarilor de la "" si s-au casatorit in 1998. Fiica lor s-a nascut in ianuarie 2003.

este un actor australian devenit celebru dupa ce a interpretat rolul agentului…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Fiica unui celebru fotbalist, audiata intr-un dosar de droguri

08:00, 13.04.2024 - Natalia Mateuț a fost chemata, zilele trecute, sa dea declarații in calitate de martor, in mega dosarul de droguri. Avocatul tinerei a declarat ca aceasta „s-a intersectat cu cel reținut pentru trafic de droguri de cateva ori și nimic mai mult.”Cu toate acestea, fiica dinamovistului Dorin Mateuț le-ar…

Șoc in showbiz: Sacha Baron Cohen și Isla Fisher anunța ca divorțeaza dupa 13 ani de casnicie

14:20, 06.04.2024 - Dupa 13 ani de casnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat ca au intentat inca de anul trecut divorțul. Anunțul a fost impartașit in story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety. „Dupa un lung meci de tenis care a durat peste douazeci de ani, in sfarșit ne punem jos rachetele”,…

Sacha Baron Cohen si Isla Fisher au anunțat ca divorțeaza dupa 13 ani de casnicie

11:10, 06.04.2024 - Actorii Sacha Baron Cohen si Isla Fisher si-au anuntat divortul vineri, dupa ceva mai mult de 13 ani de casnicie, si au cerut ca intimitatea familiei lor sa fie respectata in aceste momente, informeaza EFE.

Un nou divorț in showbiz! CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie

13:45, 04.04.2024 - CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie, iar anuntul a fost facut de aceștia in mediul online, in urma cu puțin timp. Deși nu au dezvaluit public motivele care au stat la baza acestei decizii, cei doi au subliniat ca au reflectat profund asupra situației inainte de a lua aceasta hotarare importanta.

Fata de fotbalist celebru, media 10 la simularea Evaluarii Naționale. „Generația mea nu este definita de graficele de acum”

13:10, 04.03.2024 - Fiica unui fost fotbalist, singura eleva din Argeș cu media 10 la simularea Evaluarii Naționale. Tanara considera ca generația sa mai are timp pana la vara ca sa-și imbunatațeasca rezultatele.


Ce parere ai despre aceasta stire?