Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cunoscut artist de la noi suferă de cancer! Scrisoarea tulburătoare a soției sale îți va umple ochii de lacrimi

Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi a primit cea mai crunta veste. Este vorba despre , a carui muzica a bucurat generații intregi. Vali este compozitor, basist și producator, iar cariera pe care și-a ales-o i-a adus numai satisfacții. Din pacate, Vali a fost diagnosticat cu cancer

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printul William s-a intors la indatoririle publice, dupa diagnosticarea sotiei sale cu cancer. Cand revine si Kate

11:15, 18.04.2024 - Joi, Printul William participa la un eveniment caritabil. Este prima aparitie oficiala dupa ce sotia lui, Kate Middleton, a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer si a inceput chimioterapia preventiva.

Kate Middleton a primit un nou diagnostic grav, dupa ce a aflat ca sufera de cancer. Starea psihica a Prințesei de Wales ar fi afectata

09:35, 15.04.2024 - Vești proaste pentru Familia Regala a Marii Britanii. Kate Middleton a primit un nou diagnotic grav, dupa ce a alfat ca sufera de cancer. De aceasta data, noua boala i-at afecta starea psihica. Prințesa de Wales il are alaturi de soțul ei, Prințul William, in toata aaceasta perioada dificila.

Putin a lipsit de la o comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. „Daca nu vedeți lacrimi pe fața sa, nu inseamna ca nu sufera”

16:10, 30.03.2024 - Vladimir Putin a absentat sambata de la o ceremonie de comemorare a victimelor atentatului de la Moscova. Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a spus ca deși nu are „lacrimi pe fața sa”, asta nu inseamna ca Putin „nu sufera”, informeaza AFP, preluata de news.ro

Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer

11:25, 27.03.2024 - Cum au reacționat vedetele la vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer Vestea trista ca Prințesa Kate sufera de cancer a declanșat un val de emoție și solidaritate in randul vedetelor internaționale. De la actori și muzicieni la personalitați din lumea televiziunii și a politicii, reacțiile lor au fost…

Reactia prințului Harry și a sotiei sale Meghan dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer

09:15, 23.03.2024 - Ducele și ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza „sanatate și vindecare” lui Catherine, Prințesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public.

Cum se obține in Romania tratament gratuit pentru cancer. Cazul unui pacient care sufera de o forma rara a bolii

13:50, 20.02.2024 - Romanii bolnavi de cancer dau, in continuare, in judecata statul și obțin compensarea integrala a tratamentelor pe care nu și le permit. Un pacient a avut caștig de cauza intr-un proces prin care a cerut un medicament ce costa peste 22.000 de lei.

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?