Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil de 7 ani şi părinţii lui, atacaţi de un Rotweiller în curtea casei. Toţi trei au ajuns la spital cu răni grave

Publicat:

Cei trei au fost atacati chiar de cainele familiei, duminica seara, in curtea casei din comuna prahoveana . Baiatul in varsta de 7 ani a fost primul muscat de caine, iar parintii lui au fost raniti atunci cand au sarit sa-si salveze copilul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adolescent de 17 ani, beat și drogan la volan. Tanarul a provocat un accident rutier și s-a izbit de un copac. Cinci persoane au ajuns la spital

10:05, 07.04.2024 - Un tanar de 17 ani a provocat un accident rutier unde cinci persoane au ajuns la spital cu rani grave. Baiatul nu avea permis și s-a urcat la volanul autoturismului dupa ce a consumat alcool și substanțe interzise.

Parinții care și-au omorat fetița, prin oparire, cer pedepse mai blande. Au lasat copila sa agonizeze toata noaptea

18:15, 02.04.2024 - Pe 2 aprilie 2024, la Curtea de Apel Ploiești a inceput apelul in dosarul in care o familie este acuzata ca și-a lasat copilul, in varsta de aproape trei ani sa moara dupa ce a fost oparita. Parinții și bunica cer instanței pedepse mai blande.

Trei copii au ajuns la spital, dupa ce un copac a cazut peste mașina in care se aflau cu parinții și alți 2 frați

11:10, 29.03.2024 - Trei copii cu varste intre 13 si 4 ani au fost dusi la spital, vineri, dupa ce un copac a cazut pe masina in care se aflau alaturi de parinti si de alti doi frati, in localitatea Muresenii Bargaului, din Bistrita-Nasaud.

Accident in județ: Trei tineri au ”zburat” cu mașina in curtea unui om! Apoi… la spital!

11:46, 24.03.2024 - Un accident mai ciudat s-a produs in aceasta dimineața, dupa ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei și a ”zburat” direct in curtea unui om. In urma acestui incident, trei tineri au fost duși la spital, cu multiple traumatisme. ”Pompierii din cadrul Detașamentului…

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Ce copac nu este bine sa plantezi in curtea casei tale. Atrage ghinionul

17:50, 08.03.2024 - In universul fascinant al gradinaritului, alegerea speciilor de plante sau pomi pentru curtea casei poate fi o provocare pentru mulți pasionați. Și asta deoarece exista anumite aspecte care trebuie luate in considerare pentru a evita potențialele neplaceri. Mai exact, daca vrei sa-ți transformi spațiul…

Știrile Antena Stars. Ani Crețu, probleme grave din cauza alergiei fiului. Baiatul s-a imbolnavit in urma unui vaccin: ”Nu avem niciun ajutor” / VIDEO

16:40, 26.02.2024 - Ani Creșu se confrunta cu mai multe probleme din cauza alergiei. Copilul a dezvoltat afecșiunea in urma unui vaccin facut in copilarie, iar acum, are parte de un regim special. Actrița a avut parte de mai multe situații neplacute la restaurante, unde nu putea comanda nimic din cauza ingredientelor existente.


Ce parere ai despre aceasta stire?