Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un comandant ucrainean de rang înalt recunoaşte, într-un interviu, că a efectuat lovituri pe teritoriul rusesc

Publicat:

Comandantul-sef al fortelor ucrainene, , a recunoscut efectuarea de atacuri ucrainene pe teritoriul rusesc, intr-un interviu acordat ziarului american , conform dpa.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

SPD din Germania a respins ideea apararii spațiului aerian ucrainean dinspre teritoriul NATO

22:51, 12.05.2024 - Șeful fracțiunii din Bundestag a Partidului Social Democrat din Germania (SPD), Rolf Mutzenich, a calificat ideea de a apara partea de vest a spațiului aerian al Ucrainei dinspre teritoriul țarilor NATO ca fiind extrem de periculoasa, informeaza Rador Radio Romania.

Situatia de pe front s-a „deteriorat”, afirma comandantul-sef al fortelor ucrainene

19:01, 28.04.2024 - Comandantul-sef al fortelor ucrainene, Oleksandr Sirski, a indicat duminica in social media ca situatia de pe front s-a „deteriorat” si trupele ruse au inregistrat „succese tactice” in mai multe zone.

VIDEO. Avion de lupta prabușit in Rusia. Momentul impactului a fost filmat

10:05, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Potrivit unui raport al forțelor terestre ale Kievului, avionul rusesc atacase teritoriul ucrainean cu rachete inainte sa se prabușeasca. Ministerul rus…

Serviciile militare ucrainene anunța ca urmeaza lovituri pe teritoriul Rusiei

09:25, 18.04.2024 - Directorul serviciilor de informatii militare ucrainene (GUR), Kirilo Budanov, a declarat intr-un interviu in The Washington Post ca a fost elaborat la Kiev, in conducerea militara a statului, un plan pentru a desfașura atacuri pe teritoriul Federației Ruse.

Lupte grele in Donețk - Ceasiv Iar ramane sub controlul trupelor ucrainene

14:46, 06.04.2024 - Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, a declarat ca Ceasiv Iar ramane sub controlul Forțelor de Aparare ucrainene și ca toate incercarile rușilor de a patrunde in aceasta localitate din regiunea estica Donețk au eșuat, noteaza Ukraininform, potritivit Rador Radio Romania.

Zelenski: Fara ajutorul SUA, forțele ucrainene vor trebui sa se retraga

08:21, 30.03.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a declarat, intr-un interviu publicat vineri de Washington Post, ca daca Ucraina nu va primi ajutorul militar american promis, blocat de disputele din Congres, forțele sale vor trebui sa se retraga „cu pași mici”, citeaza Reuters. „Daca nu exista sprijin din partea SUA,…

Zelenski, interviu din prima linie, despre obiectivele Ucrainei. Ce spune despre Putin și pierderile ucrainene

14:35, 23.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, intr-un interviu acordat postului de televiziune american Fox News, despre urmatoarele obiective ale Ucrainei in razboiul cu Rusia, potrivit Digi 24.

Seful spionajului militar ucrainean pune degetul pe rana Occidentului: 'E o intrebare interesanta: o sa fie gata?'

13:46, 21.02.2024 - Șeful Direcției Principale de Informații ucrainene, Kyrylo Budanov, a recunoscut situația dificila de pe front pe fondul retragerii forțelor ucrainene din Avdiivka. Cu toate acestea, el a menționat ca, in pragul celui de-al treilea an de razboi, Rusia are și probleme. Armata rusa profesionista a…


Ce parere ai despre aceasta stire?