Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un căpitan al Armatei Române s-a întâlnit cu Tom Cruise în timpul celui mai mare show aviatic militar din lume

Publicat:

Un capitan al a avut parte de o surpriza de proportii duminica in timp ce participa la cel mai mare show aviatic militar din lume care s-a desfasurat in acest weekend in , in Gloucestershire.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Cunoscut prezentator, comportament ciudat in timpul unei emisiuni TV. Ce masuri a luat conducerea postului

17:36, 27.04.2024 - Rageh Omaar, un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie s-a comportat ciudat in timpul unei emisiuni. El s-a balbait frecvent și s-a chinuit sa termine de citit buletinul de știri. Emisiunea live i-a ingrijorat pe fanii prezentatorului care au aflat ca Omaar a primit ingrijiri medicale, conform Mediafax.

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie in timpul unei emisiuni

17:15, 27.04.2024 - Rageh Omaar, in varsta de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat in timpul aparitiei live, potrivit Sky News. Ulterior, conducerea postului a anulat redifuzarea emisiunii, potrivit actualitate.org. Deoarece momentul a starnit numeroase comentarii,…

Marea Britanie: cel mai mare pachet de ajutor militar pentru Ucraina 

13:55, 23.04.2024 - In timpul vizitei sale in Polonia, premierul britanic Rishi Sunak va anunța cel mai mare pachet de ajutor militar acordat Ucrainei. Despre aceasta se menționeaza in mesajul serviciului de presa al guvernului britanic, informeaza "Adevarul european". Dupa cum se indica in mesaj, se așteapta ca in timpul…

Tablou de 2 milioane de euro, furat din Anglia in timpul pandemiei, descoperit in Romania

11:35, 19.04.2024 - Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, in 2020, a fost descoperit in Romania și a fost predat autoritaților din Marea Britanie, a anunțat vineri Poliția Romana.

Geniștii, alertați la Leova: Un obuz din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, gasit in apropiere de frontiera

09:20, 27.03.2024 - Un obuz din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial a fost gasit in apropiere de frontiera de patrula Sectorului Poliției de Frontiera Leova, in timpul desfașurarii unei misiuni de serviciu.

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

Marea iubire a fermecatoarei actrițe Maria Ploae: „L-am intalnit in timpul filmarilor, era casatorit”

11:05, 18.02.2024 - O prezenta magnetica pe marele ecran, a carei frumusete impresiona, Maria Ploae este una dintre cele mai talentate actrițe ale Romaniei. Este casatorita cu un regizor celebru, alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste, de aproape o jumatate de secol.


Ce parere ai despre aceasta stire?