Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un camion încărcat cu metal s-a răsturnat lângă oraşul Leova (VIDEO)

Publicat:

Sfarsit de saptamana cu ghinion pentru un sofer. Un camion care ar fi fost incarcat cu metal s-a rasturnat chiar pe marginea drumului dintre orasul Leova si Cantemir.Tir-ul a fost scos cu ajutorul unei macarale.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Adolescenta de 17 ani moarta intr-un accident langa Timișoara, dupa ce prietenul ei aflat la volan, care avea carnet de 3 zile și mașina cumparata de o zi, s-a rasturnat

09:55, 13.05.2024 - O tanara de 17 ani și-a pierdut viața, luni, 13 mai, dupa ce autoturismul in care se afla, condus de prietenul ei care abia iși luase permisul s-a rasturnat, in județul Timiș, relateaza Opinia Timișoarei.Accidentul s-a petrecut pe DN 59 A, la ieșirea din comuna Sacalaz, 10 kilometri vest de Timișoara,…

Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica

15:00, 07.05.2024 - Un camion s-a rasturnat in jurul orei 14:30 langa benzinaria Lukoil, intre Arad și Pecica. Nu se știe din ce motiv s-a produs incidentul rutier,... The post Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

FOTO: Camion rasturnat in sensul giratoriu de langa Spitalul Municipal Turda! (UPDATE: Șoferul a fost dus la spital!)

20:45, 16.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta seara in zona cartierului Turda Noua din municipiul Turda. Din primele informații, un camion s-a rasturnat in sensul giratoriu de langa Spitalul Municipal Turda. TurdaNews a solicitat informații suplimentare atat de la ISU, cat și de la IPJ Cluj. Vom reveni cu…

Camion incarcat cu piatra, rasturnat in Galați. Doi raniți grav, luați cu elicopterul SMURD VIDEO

13:40, 12.04.2024 - Un accident grav s-a petrecut pe o șosea din județul Galați. Un camion incarcat cu piatra s-a rasturnat pe o șosea. Doua persoane, un tanar și o tanara, au fost duși la spital cu elicopterul SMURD.

Autocamion incarcat cu piatra rasturnat in judetul Constanta, O victima, incarcerata

11:51, 04.04.2024 - Un accident rutier a avut loc astazi la intrare in localitatea Siriu, judetul Constanta.Din primele informatii un camion cu piatra s a rasturnat.O victima este incarcerata.Potrivit ISU Dobrogea la fata locului intervine Statia Harsova cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma cu modul de descarcerare,…

Camion incarcat cu lemn, confiscat de politistii din Siret, in urma apelului unui activist de mediu

15:25, 17.03.2024 - Polițiștii din orașul Siret (Suceava) au fost sesizați telefonic de catre activistul de mediu Danuț Ghinghiloschi, din echipa Strajerii Padurilor, asupra unui transport ilegal de material lemnos.

Un camion ce transporta sistemul de rachete Panțir-S1 s-a rasturnat in Soci in timpul discursului lui Putin VIDEO

18:55, 29.02.2024 - Un transportor al sistemului de aparare aeriana Panțir-S1 s-a rasturnat dupa ce a virat ieșind dintr-un tunel la Soci chiar in timp ce Vladimir Putin ținea discursul anual catre națiune, relateaza Newsweek.


Ce parere ai despre aceasta stire?