Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bistriţean stabilit în Spania şi-a măcelărit fosta iubită, după care s-a spânzurat

Publicat:

Un bistritean stabilit in Spania, in localitatea Arganda del Rey, si-a omorat cu sange rece fosta iubita miercuri noaptea. Acesta a atacat-o pe tanara de 25 de ani din comuna bistriteana Rebrisoara cu un cutit, iar dupa ce aceasta s-a stins barbatul s-a spanzurat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuze extrem de grave la adresa lui Hunter Biden: fosta iubita spune ca barbatul consuma cocaina crack cu noaptea-n cap!

09:46, 06.06.2024 - Hunter Biden se afunda in problemele cu legea. Fosta iubita a depus marturie in procesul penal in care procurorii incearca sa demonstreze ca fiul președintelui american Joe Biden a mințit in legatura cu dependența sa pentru a cumpara ilegal o arma. Zoe Kestan a spus in fata Instantei cum Hunter Biden…

Gestul impresionant pe care l-a facut fosta iubita a lui Madalin, dupa mai bine de o luna de la moartea lui: ”De dorul rau” / FOTO

18:15, 23.05.2024 - A trecut mai mult de o luna de la moartea lui Madalin. In urma cu o zi a avut loc parastasul de 40 de zile al tanarului, de la care fosta lui iubita a lipsit. In schimb, insa, a facut un gest prin care a demonstrat ca inca ii duce dorul lui Madalin.

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Ginerele lui Dan Bursuc, razboi total pentru copil / Leo de la Kuweit și-a dat in judecata fosta iubita

22:51, 15.05.2024 - Leo de la Kuweit i-a declarat razboi in instanța fostei partenere, pe care vrea sa o lase fara copil. Decizia vine la scurt timp dupa ce artistul a anunțat ca formeaza un cuplu cu fiica lui Dan Bursuc și ca noua iubita este insarcinata.

Fosta iubita a lui Avicii a murit la 34 de ani. Decesul a avut loc la șase ani de la sinuciderea DJ-ului suedez

18:50, 11.05.2024 - Emily Goldberg, fosta iubita a celebrului DJ Avicii, a incetat din viața la doar 34 de ani, la un an dupa ce a sarbatorit ca a fost declarata „fara cancer". DJ Avicii (pe numele real Tim Bergling), care avea 28 de ani, s-a sinucis pe 20 aprilie 2018, in O

Barbat condamnat dupa ce și-a sechestrat fosta iubita și a vrut sa o exorcizeze

11:10, 27.04.2024 - Un barbat, de 60 de ani, din județul Suceava, a fost condamnat la un an și jumatate de inchisoare cu suspendare dupa ce, in mai 2021, și-ar fi sechestrat fosta iubita. Apoi ar fi dus-o la o manastire din apropiere ca sa fie exorcizata. Acolo, femeia a apucat sa ceara ajutorul unei maicuțe. Aceasta i-a…

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?