Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bebeluș de trei luni și bunicul său, uciși accidental în conflictul dintre forțele turce și rebelii kurzi

Publicat:

Un bebeluș de trei luni și bunicul sau au fost uciși accidental vineri seara, prinși intr-un schimb de focuri intre forțele de securitate turce și rebelii din din Kurdistan (PKK), in sud-estul Turciei, informeaza duminica AFP, care citeaza surse spitalicești.

Casa lor, situata în orașul Cizre, s-a aflat pe linia schimbului de focuri, în contextul intensificarii luptelor între forțele turce și PKK.

Bebelușul a fost împușcat în cap. Vazând ca înca respira, familia a chemat o ambulanța. Bunicul sau, în vârsta…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai mulți deținuți au fost uciși in Rusia, dupa ce luasera ostatici din randul gardienilor

16:21, 16.06.2024 - Forțele de intervenție au ucis in Rusia mai mulți deținuți, care luasera ostatici cațiva gardieni. Incidentul s-a produs la un centru de arest preventiv din orașul Rostov, aflat in sudul Rusiei. Unii dintre arestații din acest centru sunt acuzați de acte de terorism sau ca au simpatii fața de gruparile…

Incepe curațenia de vara! Romania, Bulgaria și Turcia, impreuna la adunat minele din Marea Neagra

12:11, 13.06.2024 - Forțele turce, romane și bulgare vor incepe operațiunile de indepartare a minelor din Marea Neagra in baza unui acord ratificat la inceputul acestui an, a anunțat ambasadorul Turciei in Romania, potrivit Rad

Mourinho spera ca sosirea lui la Fenerbahce sa atraga mai mult atentia asupra ligii turce

18:30, 03.06.2024 - Noul antrenor al lui Fenerbahce, Jose Mourinho, si-a exprimat luni speranta ca prezenta sa pe banca tehnica a echipei va atrage mai mult atentia asupra campionatului Turciei, el adaugand ca obiectivul sau este sa castige titlul in Super Lig si sa ajunga in grupele Ligii Campionilor, scrie Reuters.

Forțele speciale ucrainene și rebelii sirieni decimeaza mercenarii ruși in Siria

15:30, 03.06.2024 - Un videoclip exclusiv obținut de Kyiv Post arata forțe speciale ucrainene (GUR) atacand punctele de control ale inamicului, fortarețele, patrule terestre și convoaiele de echipamente militare in Inalțimile Golan din Siria.

Un nou raid israelian in Rafah: Cel puțin 12 palestinieni au fost uciși

08:35, 31.05.2024 - Fortele israeliene au ucis cel putin 12 palestinieni intr-un raid aerian asupra orasului Rafah, vineri in zori. Luptele au continuat in alte cateva zone din enclava, au declarat medicii din Gaza, potrivit Reuters.

Cel putin 12 palestinieni au fost ucisi intr-un raid israelian in Rafah, anunta medicii din Gaza

08:05, 31.05.2024 - Fortele israeliene au ucis cel putin 12 palestinieni intr-un raid aerian in zori asupra orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza, iar luptele au continuat in alte cateva zone din enclava de coasta, au declarat medicii din Gaza, relateaza News.ro, care preia Reuters.Israelul a continuat ofensiva asupra Rafah,…

Schimburi de focuri la periferia orașului Vovceask. Soldați ruși, filmați pe strazi VIDEO

11:45, 15.05.2024 - Forțele ruse au declanșat un asalt feroce impotriva orașului de granița Vovceansk, cu bombardamente aeriene, bombe cu planare, drone și baraje de artilerie. Orașul se afla sub control ucrainean, insa grupuri mici de soldați ruși incearca sa patrunda, potrivit autoritaților locale.

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.


Ce parere ai despre aceasta stire?