Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Cluj și-ar fi violat nepoata de un an și 6 luni și plănuia să o paseze și altora, contra cost

Publicat:
Un bărbat din Cluj și-ar fi violat nepoata de un an și 6 luni și plănuia să o paseze și altora, contra cost

Un barbat de 29 de ani din Cluj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii, spun sursele eBihoreanul.ro, au banuieli ca acesta și-ar fi violat nepoata de un an și 6 luni. In plus, ar fi realizat materiale pornografice cu fetița, pe care le-ar fi distribuit apoi pe internet. A fost reținut de polițiști exact cand planuia sa-și paseze nepoata, contra cost, unui alt barbat, pe care il cunoscuse pe rețelele sociale.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Alte noua persoane cautate pentru executarea unor pedepse cu inchisoarea sau pentru arestare preventiva, aduse in tara

15:45, 08.02.2024 - Alte noua persoane pe numele carora erau emise mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea sau de arestare preventiva au fost aduse in tara, in ultimele zile, de Politia Romana, potrivit news.ro.Politia Romana a anuntat, joi, ca in 6 februarie a fost adus un barbat de 37 de ani, domiciliat in Prahova,…

ACCIDENT MORTAL in judetul Cluj: Impact intre o autoutilitara și un autocamion / Barbat cu leziuni incompatibile cu viața, altul incarcerat, inconstient

09:21, 02.02.2024 - Un accident extrem de grav a avut loc in dimineata de vineri, 2 februarie, pe DN1 in judetul Cluj, intre localitațile Huedin și Poieni. Trafic blocat complet pentru interventia salvatorilor. 


Ce parere ai despre aceasta stire?