Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Bălţi, reţinut după ce a amenajat un laborator de creştere a drogurilor în propria locuinţă

Publicat:

Un barbat de 44 de ani din Balti, membru a unei grupari infractionale, documentata acum doua luni, pentru  punea in circulatie a drogurilor pe parcursul anului 2021 pe teritoriile municipiului Balti si raionul Falesti, a fost retinut de ofiterii Directiei investigatii „Nord” a INI, impreuna cu politistii si procurorii din Balti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Cultura de canabis, descoperita intr-o comuna din Calarași. Un barbat a fost reținut de procurorii DIICOT

09:55, 26.04.2024 - Un barbat a fost retinut, joi, de procurorii DIICOT, dupa ce ar fi initiat si dezvoltat, intr-o comuna din judetul Calarasi, doua culturi de canabis ce erau destinate comercializarii. Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata…

Barbat suspectat de trafic de droguri, retinut la Constanta! Ce au gasit politistii si procurorii in locuinta acestuia (GALERIE FOTO)

14:35, 11.04.2024 - La data de 10 aprilie 2024, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ndash; Serviciul Teritorial Constanta, au efectuat o perchezitie domiciliara, la locuinta unui…

O casa, in flacari la Șoldanești, de 8 martie: Un barbat și-a incediat propria locuința. De ce a recurs la acest gest

17:45, 09.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce in urma unei dispute cu soția sa, a incendiat casa. Cazul a avut loc dupa ce individul a primit un ordin de restricție pe o perioada de zece zile de catre Inspectoratul de Poliție Șoldanești.

(foto) Tragedie la Balți: Un barbat a fost lovit mortal de un troleibuz langa o trecere de pietoni. Șoferul, reținut

16:00, 03.03.2024 - Tragedie la Balți. Un barbat de 39 de ani a fost lovit mortal de un troleibuz chiar langa o trecere de pietoni din centrul orașului. Nenorocirea s-a intamplat astazi, la ora 11.00, conform nordnews.md .

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Barbat banuit de comiterea unui furt din locuinta, retinut la Constanta! Suspectul, depistat in timpul unei razii

17:20, 11.02.2024 - La data de 10 februarie a.c., politisti din cadrul Politiei Municipiului Constanta ndash; Serviciul Municipal de Investigatii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta, au retinut, pentru 24 de ore, un barbat, de 33 de ani, banuit de savarsirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?