Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a scos trei pui de rechin din burta mamei lor moarte.VIDEO INCREDIBIL

Publicat:

14-12/sauvebeberequins2-465x390 O familie se plima pe o plaja. Copiii au vazut un rechin mort.

O familie se plimba pe plaja din orașul cape town, din Africa de Sud, unde acum este vara. Copiii au vazut pe plaja un rechin mort.
Tatal s-a asigurat ca animalul chiar nu mișca și s-au apropiet.
Totuși ceva parea ca mișca și tatal a banuit ca în burta femelei se gaseau pui înca vii. A reușit sa îi elibereze. Un video ne mai vazut.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPJ Sibiu:Un barbat din comuna Șelimbar este cercetat penal pentru mai multe infractiuni subscrise violentei in familie.

10:30, 24.04.2024 - Nr. 90 din 24 aprilie 2024 Barbat monitorizat electronic,prins de catre politistii sibieni dupa ce si ar fi distrus bratara Un barbat din comuna Selimbar este cercetat penal pentru mai multe infractiuni subscrise violentei in familie. La data de 1 aprilie a.c., in jurul orei 20.00, politistii Sectiei…

Barbat din Dambovița salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un „cocktail” de medicamente

12:05, 17.04.2024 - Un barbat care a plecat de acasa, amenintand ca se sinucide, a fost gasit de politistii din Dambovița. El a fost dus la spital, existand suspiciunea ca a ingerat un cocktail de medicamente.

Parca a intrat in pamant: Un barbat din Movileni, Concești, este cautat de familie și la doi ani dupa dispariție

12:25, 24.03.2024 - Parca a intrat in pamant: Un barbat din Movileni, Concești, este cautat de familie și la doi ani dupa dispariție La aproape doi ani de zile de la dispariție, familia inca il cauta și face pe mai departe un apel catre cei care pot sa dea indicii, dupa dispariția unui barbat din localitatea Movileni,…

Reținuți pentru furt, violența in familie și conducere fara permis

15:55, 19.03.2024 - Un barbat de 71 de ani din Nadab a fost reținut pentru violența in familie, unul de 54 de ani din Macea a fost reținut pentru furt, iar un al treilea barbat a fost reținut dupa ce, fara permis la volan, a ignorat semnalele polițiștilor de a opri.

Medic de familie din Alba, despre numarul mare de cazuri de gripa: ”Scoateți copiii din colectivitați sa iși revina”

08:55, 18.02.2024 - Medic de familie din Alba, despre numarul mare de cazuri de gripa: ”Scoateți copiii din colectivitați sa iși revina” Medic de familie din Alba, despre numarul mare de cazuri de gripa: ”Scoateți copiii din colectivitați sa iși revina” Un medic de familie din Alba trage un semnal de alarma in urma numarului…

Casa groazei din Vaslui. Cadavrul mumificat al unui barbat, descoperit in locuința unde fusesera gasite doua femei moarte

13:10, 10.02.2024 - In cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, un postas care ducea pensiile in comuna Stefan cel Mare, din Vaslui, a facut o descoperire macabra. Acesta a gasit, intr-o casa, doua femei decedate.

Barbat din Gherla, dat disparut de familie! Medicul a plecat la pescuit și nu s-a mai intors niciodata / FOTO

20:15, 04.02.2024 - Polițiștii din Gherla sunt in alerta! Un barbat a fost dat disparut de familia lui, dupa ce a plecat la pescuit și nu s-a mai intors. Este medic și are o reputație foarte buna in oraș. Pompierii i-au gasit lucrurile, insa barbatul a disparut fara urma.


Ce parere ai despre aceasta stire?