Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat a murit strivit de un tractor

Publicat:


In urma cu cateva momente in localitatea ieseana Cozmesti, un barbat de 31 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost strivit de un tractor. Acesta ara in gradina unei rude cu un tractor mic fara cabina, a calcat pe o cioata si s-a rasturnat. de 31 de ani a ramas blocat sub fiarele utilajului. Alti sateni care se aflau cu el la munca au sunat la 112 si au facut tot posibilul sa-l scoata. A fost prea tarziu, omul a murit la putin timp dupa ce a fost scos. Un echipaj SMURD si unul de politie s-au deplasat la fata locului. Medicii nu au putut face altceva decat sa constate decesul…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la ieșirea din gara Medgidia: un barbat a murit sfartecat de tren

18:55, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un tren in Medgidia. Medicii sosiți la fața locului nu au putut decat sa constate decesul, victima prezentand leziuni incompatibile cu viața, potrivit reprezentanților SAJ Constanța.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

ULTIMA ORA! Un barbat a ajuns la spital, dupa ce a fost „strivit sub un tractor”, la Vizantea

10:50, 20.03.2024 - Un barbat a ajuns astazi la spital dupa ce a suferit un traumatism toracic, „strivit sub un tractor”, potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulanța Județean (SAJ) Vrancea. „Astazi la ora 11.19, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident produs in camp, prin strivire sub…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

ULTIMA ORA! Un barbat de 36 de ani a murit strivit sub un palet de materiale, la Adjud

11:01, 26.02.2024 - Comunicat de presa, Serviciul de Ambulanța Județean (SAJ): Astazi la ora 9.07, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoana inconștienta in Adjud, cu traumatism prin strivire sub un palet de materiale. La solicitare a fost alocat un echipaj medical de urgența SAJ tip B 2, in ajutorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?