Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a fost găsit într-o râpă, la ieşire din Slatina. A fost solicitat ajutor medical

Publicat:

Un barbat pe care politistii din Slatina l-ar cauta de mai multe ore, conform anumitor surse, ar fi fost gasit intr-o zona greu accesibila din municipiu, aproape de iesirea din oras, catre Draganesti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident dupa o sicanare in trafic, pe Drumul Expres Craiova-Pitesti

05:16, 13.05.2024 - Doi tineri s-au sicanat in trafic, pe Drumul Expres Craiova-Pitesti, iar la intare in Slatina autoturismul condus de un sofer de 22 de ani s-a oprit intr-un stalp. Politistii au explicat ca, inainte de accident, intre cele doua autoturisme a avut loc o coliziune. Dupa primele cercetari, politistii au…

Barbat de 35 din Slatina prins la volan la Vicovu de Jos deși avea permisul suspendat

18:11, 12.05.2024 - Sambata la ora 08.37, patrula mixta de siguranța publica din cadrul Secțiilor de Poliție 4 Galanești și 3 Marginea, in timp ce efectua activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe drumul comunal Vicovu de Jos a oprit pentru control autoturismul condus de catre un barbat de 35 ani, din…

Tragedie in Saptamana Mare. Barbat gasit mort intr-o fantana. Fiica sa anunțase dispariția lui

16:00, 29.04.2024 - Pompierii au fost chemați sa intervina in satul Malul Alb din comuna Draganești, județul Galați, pentru a scoate un barbat dintr-o fantana. Echipajul medical nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Descoperire halucinanta in Slatina. Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Era dat disparut de cateva zile

20:20, 15.03.2024 - Caz ingrozitor in Slatina. Un barbat mort a fost gasit intr-o camera de hotel din oraș, dupa mai multe zile in care familia nu a mai reușit sa ia legatura cu el. Acesta a fost dat disparut inclusiv la poliție. Trupul sau neinsuflețit a fost descoperit langa mai multe pastile.

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Slatina

18:45, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani, din Slatina, dat disparut de familie in urma cu o zi, a fost gasit decedat, vineri dupa amiaza, intr-o camera de hotel din municipiu, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Un barbat s-a vaccinat anti-COVID de peste 200 de ori in mai puțin de trei ani. Care este motivul

08:20, 06.03.2024 - Un nou studiu publicat in jurnalul medical Lancet Infectious Diseases a adus in atenție un caz medical cel puțin ciudat: un pacient german a facut 217 doze de vaccin COVID-19 intr-un interval de mai puțin de trei ani.

Sute de oameni, la Alba Mall. Interes foarte mare pentru demonstrațiile de acordare a primului ajutor medical

11:00, 25.02.2024 - “Cam așa a fost sambata la…. ,,Fii eroul copilului tau!” Sute de participanți (parinți, tineri, adolesecenți, copii) au fost interesați sa descopere metodele de acordare a primului ajutor medical, cum sa acționeze in cazul unor situații critice, dar și despre activitatea și modul de intervenție al salvatorilor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?