Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a fost găsit înjunghiat mortal într-un autobuz din zona centrală a Londrei

Publicat:

Un barbat a fost gasit în timpul noptii înjunghiat mortal într-un autobuz din intersectia Gloucester, în zona centrala a Londrei, potrivit autoritaților britanice citate de BBC. Paramedicii au încercat sa-l salveze, dar nu au reușit.

De asemenea, barbatul înjunghiat mortal în autobuzul 189 din Marylebone avea în jur de 40 de ani, iar medicii au trebuit sa-i constate decesul.

a anuntat ca nicio persoana nu a fost arestata pâna în acest moment, iar anchetatorii încearca sa determine…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in Spania! Un roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

13:40, 04.05.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman in varsta de 19 ani, stabilit in Spania. Tanarul a fost injunghiat mortal de un adolescent cu 3 ani mai mic, pentru un telefon. Oamenii legii l-au arestat pe atacator.

Roman de 19 ani injunghiat mortal, in Spania, pentru un telefon, de un adolescent de 16 ani

12:51, 04.05.2024 - Un tanar roman in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal de un alt tanar de 16 ani in Azuqueca de Henares, Castiglia-La Mancia, Spania. Incidentul a avut loc in apropierea garii, joi dupa-amiaza, iar autorul injunghierii a fost arestat de Garda Civila. Cuțitul folosit in crima a fost recuperat.

O femeie și-a injunghiat mortal fiul, apoi a mințit poliția ca s-a sinucis

19:20, 01.05.2024 - O femeie, de 58 ani, din localitatea bihoreana Borozel, a fost reținuta marți seara, pentru 24 de ore, dupa ce și-a injunghiat mortal fiul, apoi a sunat la 112 și a spus ca barbatul s-a sinucis. Potrivit ebihoreanul.ro, femeia a sunat la 112 marți, dupa ora 20, și a spus poliției ca fiul ei s-a injunghiat…

Cuțitarul din Sydney avea ca ținta femeile. Barbatul a injunghiat mortal șase persoane și a ranit 12

10:50, 15.04.2024 - Poliția australiana a declarat luni ca atacatorul care a injunghiat mortal 6 persoane intr-un centru comercial aglomerat din Bondi, o suburbie din Sydney, ar fi putut avea ca ținta femeile. Țara iși plange victimele și sute de persoane au depus flori lang

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Olt: Si-a injunghiat mortal sotia

14:30, 01.04.2024 - Un barbat de 68 de ani, din Teslui, judetul Olt, a fost retinut de politisti, dupa ce si-a injunghiat mortal sotia.Aseara, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, ca un barbat și-ar fi injunghiat soția Potrivit IPJ Olt , aseara, barbatul, pe fondul consumului de alcool și…

INCIDENT MORTAL Omor in urma unei dispute legate de bani

09:30, 22.03.2024 - Paramedicii ajunși la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a salva viața victimei The post INCIDENT MORTAL Omor in urma unei dispute legate de bani first appeared on Informatia Zilei .

Baschet (m): Jucator de 17 ani, injunghiat mortal in Germania - Motivul: „Era ucrainean”

14:35, 12.02.2024 - Baschetbalistul ucrainean Volodymyr Yermakov si-a pierdut viata la doar 17 ani, la Dusseldorf (Germania), dupa ce a fost injunghiat sambata seara, informeaza Federația de Baschet de la Kiev.


Ce parere ai despre aceasta stire?