Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion cu 165 de pasageri a ATERIZAT DE URGENȚĂ: a lovit pista cu coada la decolare

Publicat:

Un avion cu 165 de de pasageri la bord a lovit pista cu coada la decolare de pe aeroportul Ufa din Rusia, insa pilotii au decis sa continue zborul, dar in cele din urma au efectuat o aterizare neprogramata la Ekaterinburg, informeaza agentia de stiri Tass, relateaza Mediafax.

Pe coada avionului s-au observat urme de lovituri, insa invelisul avionului nu s-a rupt, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta.

Citește și: Masuri DRACONICE pentru cei care vor fi prinși bauți la volan. Propuneri dure de la Poliția Rutiera

"Potrivit informatiilor preliminare, nimeni nu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia e furioasa din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregatiți sa luam masuri”

10:16, 24.04.2024 - Exercitiile NATO prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda si in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze au caracter provocator, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, in remarci publicate miercuri de agentia de presa rusa RIA, transmit…

Mii de case risca sa fie inundate in Rusia, in zona munților Ural

10:45, 06.04.2024 - Un baraj s-a rupt vineri in orasul Orsk, situat in Muntii Ural din Rusia, populația din zona a inceput sa fie evacuata. Potrivit Ministerului rus pentru Situații de Urgența, pina la 4.000 de case in care locuiesc 10.000 de locuitori dintr-o zona suburbana din Orsk, oras care are o populatie totala de…

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Rusia „a calcat Franța pe coada” in Africa. Cum explica Putin declarațiile razboinice ale lui Macron

12:16, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin spune ca reacțiile dure ale omologului francez Emmanuel Macron la adresa Rusiei au legatura cu implicarea Moscovei pe continentul African, in țari unde Parisul avea influența și interese. 

Poliția de Frontiera, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgența la Cluj: "A fost un conflict intre trei pasageri beți. Unul a fost lovit in cap cu un telefon"

15:35, 06.03.2024 - O aeronava Wizz Air a aterizat de urgența, luni seara, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca din cauza unui conflict izbucnit intre pasageri. Echipajul de la bord a solicitat intervenția Poliției de Frontiera.

Bataie intre pasageri pe o cursa Wizz Air. Avionul care mergea spre Georgia a aterizat de urgența la Cluj-Napoca

11:50, 06.03.2024 - Doi pasageri din Georgia și unul din Belarus s-au luat la bataie in cursa Wizz Air care facea legatura intre Memmingen (Germania) și Kutaisi (Georgia). Aaeronava a aterizat de urgența la Cluj-Napoca pentru a-i debarca pe scandalagii.

Coada de 2 km la inmormantarea lui Alexei Navalnii. Rusii care l-au omagiat au strigat „Putin, criminal” si „Rusia fara Putin”

09:55, 02.03.2024 - Disidentul rus  Aleksei Navalnii a fost condus astazi pe ultimul drum , iar autoritatile ruse au supravegheat atent momentul. In fata bisericii din Moscova unde s-a tinut slujba de inmormantare, rusii au facut o coada care se intindea pe 2 km. Cu o zi inainte, fortele de ordine au patrulat zona si au…

Situație de urgența: Un avion a lovit cu coada pista de decolare

20:40, 16.02.2024 - Avionul unei companii aeriene rusești a lovit cu coada pista de decolare din Șeremetievo. Despre acest lucru a anunțat un canal-Telegram. Incidentul a avut loc pe 15 februarie cu un Boeing 737-800, care efectua un zbor de pasageri de la Moscova la Stavropol. In timpul decolarii, aeronava s-a atins cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?