Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion a dispărut în Nepal având 21 de persoane la bord

Publicat:

Un avion de linie cu 21 de persoane la bord a disparut miercuri intr-o regiune muntoasa din Nepal, a anuntat compania aeriana locala , citata de agentia (AFP). "Nu mai exista...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masacru intr-un spital din China - Cel puțin zece persoane au fost ucise sau ranite

11:35, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Un baraj din Kenya s-a rupt. Zeci de persoane au murit, altele au disparut

22:25, 29.04.2024 - Zeci de persoane au murit și altele au disparut dupa ce un baraj din Kenya s-a rupt. De vina sunt ploile torențiale care au provocat inundații catastrofale. Mii de oameni au fost nevoiți sa-și paraseasca locuințele.

Ce le-a povestit Radu Ayan salvatorilor. Micuțul in varsta de 2 ani, dat disparut ieri, a fost cautat de aproximativ 500 de persoane: "Era un lup mare"

21:50, 18.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de doi ani, disparut in Botosani, a fost gasit teafar. Trei polițiști l-au gasit pe micuț la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse. Ce le-a spus copilul salvatorilor sai.

Secție de poliție, atacata cu artificii. 9 persoane au fost reținute

10:55, 18.03.2024 - Noua persoane suspectate ca au participat la un atac cu arme artizanale (artificii) asupra secției de poliție din suburbia pariziana La Courneuve (Seine-Saint-Denis) duminica seara au fost reținute, a anunțat luni dimineața prefectul poliției, Laurent Nunez, potrivit France Presse. „Cu puțin inainte…

Bunica lui Radu Ayan, copilul disparut in Botoșani, a facut declarații. Baiatul a fost cautat de peste 100 de persoane: ”Nu se poate”

08:45, 18.03.2024 - In urma cu o zi, Radu Ayan a disparut subit de acasa, iar in oraș a urmat o mobilizare uriașa pentru a-ș gasi. Peste 100 de persoane au pornit pe urmele lui, dar baiatul este tot de negasit. Bunica baiatului este ingrozita de ce se intampla și a facut declarații. Iata unde l-a vazut ultima data.

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?