Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un american a fost arestat pentru trafic cu fosile preistorice

Publicat:

Un cetatean american a fost arestat, miercuri, in Florida, acuzat de importarea ilegala a fosilelor dinozaurilor, printre care si scheletul unui tiranozaur de 70 de milioane de ani, vandut recent la , anunta AFP.

, in varsta de 38 de ani,se prezenta ca fiind un "paleontolog comercial" si a fost acuzat ca, intre 2010 si 2012, a transportat ilegal catre nu doar acest tiranozaur provenit din desertul Gobi, ci si un alt schelet de saurolophus angustirostris, dinozaur exportat ilegal, de asemenea, in Mongolia.

Acesta a cumparat…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un senator american, acuzat de corupție, va candida ca independent

05:01, 04.06.2024 - Senatorul american al Partidului Democrat, Robert Menendez, judecat de la mijlocul lui mai pentru coruptie la New York, va candida pentru realegerea sa in noiembrie ca independent, potrivit documentelor facute publice luni, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Cine a fost cea mai frumoasa femeie din lume. A inventat chiar și WI-FI-ul

18:35, 27.05.2024 - Candva, era considerata a fi „cea mai frumoasa femeie din lume”, insa in ciuda realizarilor impresionante pe care le-a avut de-a lungul vieții, aceasta actrița de la Hollywood și-a petrecut ultimii ani intr-o casa modesta din Florida, departe de ochii lumii, noteaza click.ro. Candva una dintre cele…

Rusia a lansat o arma spațiala pe orbita joasa a Pamantului

10:51, 22.05.2024 - Statele Unite au ajuns la concluzia, in urma unor evaluari, ca Rusia a lansat saptamana trecuta ceea ce este probabil o arma spatiala, care se afla acum pe aceeasi orbita cu un satelit guvernamental american, a declarat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, generalul-maior Pat Ryder, citat de…

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Universitatea Columbia, acuzata de antisemitism, si-a aparat pozitia in fata Congresului american

13:50, 18.04.2024 - Rectorul Universitatii Columbia din New York a aparat miercuri in fata Congresului american lupta dusa impotriva antisemitismului in campusul acestei unitati de invatamant superior, afectata la fel ca multe altele din Statele Unite de razboiul dintre Israel si Hamas.

A murit OJ Simpson, cel mai controversat sportiv american din toate timpurile. A fost acuzat de o dubla crima

22:00, 11.04.2024 - A murit OJ Simpson, cel mai controversat sportiv american din toate timpurile. A fost acuzat de o dubla crima. OJ Simpson, fostul mare jucator de fotbal american și una dintre cele mai controversate vedere din Statele Unite, a incetat din viața in urma...

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?