Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un altfel de botez! Incident neaşteptat la creştinarea fetiţei lui Vladimir Drăghia

Publicat:

si-a botezat recent fetita. a fost crestinata intr-un cadru restrans, iar la fericitul eveniment au luat parte rudele si prietenii apropiati ai proaspetilor parinti.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident tragic la un Zoo din Kansas: o femela de struț a murit dupa ce a inghițit cheile furate de la un angajat

23:36, 23.04.2024 - Karen, o femela de struț de 5 ani de la Gradina Zoologica Topeka din Kansas, a murit dupa ce a scapat din țarcul ei, a furat cheile unui angajat și le-a inghițit, potrivit stiripesurse.ro. Struțul, o mascota iubita a gradinii zoologice, a fugit din țarc și a furat cheile unui angajat. Karen a inghițit…

Știri Constanta: Incident rutier in Sacele. Tanar sofer, tras pe dreapta de Politie

18:50, 13.04.2024 - In perioada 11 ndash; 12 aprilie a.c., politistii au actionat pentru mentinerea ordinii si linistii publice, cresterea gradului de siguranta rutiera si prevenirea traficului si consumului de droguri. Potrivit IPJ Constanta, astfel, in aceasta perioada, peste 320 de politisti din structurile de ordine…

Incident la Aeroportul Heathrow din Londra: Doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista VIDEO

21:00, 06.04.2024 - Aeroportul Heathrow din Londra a fost zguduit de un incident neașteptat ,sambata, cand doua avioane de pasageri s-au ciocnit pe pista. Din fericire, din primele informații nu s-au raportat raniți in urma impactului.

Incident șocant in București! Femeie de 70 de ani, lovita din plin de tramvai

16:10, 28.03.2024 - Un incident șocant a avut loc, in cursul zilei de joi, 28 martie 2024, in București. O femeie in varsta de 70 de ani a fost lovita din plin de tramvai, in stația Mareșal Averescu de pe Bulevardul Ion Mihalache. Circulația este oprita.

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

Chișinaul condamna activitațile electorale din Transnistria. Incident la secția de votare din Capitala

12:51, 17.03.2024 - Ministerul moldovean de Externe condamna ,,cu fermitate activitațile electorale neautorizate ale Rusiei pe teritoriul suveran al Republicii Moldova”, cu referire la regiunea separatista Transnistria. MAE moldovean a permis votul doar in incinta Ambasadei Rusiei la Chișinau.

Un barbat din Mogoșești a fost reținut in urma unui incident de agresiune și distrugere

19:26, 04.03.2024 - Polițiștii din Șomcuta Mare au reținut pentru 24 de ore un barbat in varsta de 32 de ani in urma unei intervenții in localitatea Mogoșești. La data de 2 martie, aceștia au fost alertați prin apel de urgența 112 de catre un tanar de 23 de ani din Pribilești, care a cerut intervenția autoritaților pentru…

Incident rutier la Constanta: Un sofer a intrat cu masina printre stalpisorii din zona spitalului Heka din Constanta (VIDEO)

19:40, 21.02.2024 - Un incident a avut loc azi, 21 februarie, in zona Spitalului Heka din Constanta, unde un sofer a patruns cu masina printre stalpii de protectie din zona. Motivul exact al acestei actiuni ramane deocamdata necunoscut.In ciuda faptului ca nu sunt informatii precise privind motivul devierii, este evident…


Ce parere ai despre aceasta stire?