Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un alipinist a murit în Cheile Râşnoavei, în timp ce se antrena pe o stâncă de 20 de metri

Publicat:

Un alpinist de 25 de ani a murit miercuri in din , dupa ce a cazut de pe o stanca, in timpul unui antrenament.

Șeful Salvamont Romania, , a declarat pentru Mediafax ca tanarul era amator și se antrena pe o stanca de 20 de metri inalțime.

"Baiatul era din Predeal, avea in jur de 25 - 28 de ani. Era alpinist amator si monitor de schi. Facea antrenamente si a cazut. Probabil ca s-a lovit la cap in urma cazaturii", a declarat Opris.

Trupul acestuia a fost preluat si tansportat la Laboratorul de…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un alpinist roman, gasit mort pe Everest, la peste 7.000 de metri altitudine

10:35, 22.05.2024 - Un cunoscut alpinist roman a murit pe muntele Everest, la peste 7.000 de metri altitudine. Ghidul sau este cel care l-a gasit fara suflare in cort. Gabriel Viorel Tabara, in varsta de 48 de ani, a murit luni dimineața in Tabara III de pe Everest, situata la 7470 de metri altitudine. Decesul sau a fost…

Un alpinist roman, gasit mort pe muntele Everest, la peste 7.000 de metri altitudine

10:31, 22.05.2024 - Un cunoscut alpinist roman a murit pe muntele Everest, la peste 7.000 de metri altitudine. Ghidul sau este cel care l-a gasit fara suflare in cort. Gabriel Viorel Tabara, in varsta de 48 de ani, a murit luni dimineața in Tabara III de pe Everest, situata la 7470 de metri altitudine. Decesul sau a fost…

Un sofer de 19 ani beat a intrat cu masina intr-un cap de pod. Baiatul care il insotea a murit pe loc

17:51, 13.05.2024 - Un sofer de 19 ani, care are permis de conducere de un an si era beat in momentul accidentului, a intrat cu masina intr-un cap de pod. Masina a zburat cativa metri prin aer si s-a oprit intr-un gard. Prietenul lui, care avea si el tot 19 ani, a murit pe loc. Accidentul s-a petrecut la Popesti, din judetul…

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

ULTIMA ORA - Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, in orașul Ovidiu (video)

11:45, 07.05.2024 - Un barbat a murit, marti, in judetul Constanta, dupa ce a cazut de la aproximativ 25 de metri, de pe podul care trece peste Canalul Poarta Alba – Midia Navodari, in orasul Ovidiu, potrivit News.ro.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Scene incredibile pe un șantier dintre A3 și A7: Un barbat a murit dupa ce a cazut in gol de la opt metri

15:20, 14.03.2024 - Se fac cercetari in Prahova, dupa ce un barbat a cazut de la o inalțime de opt metri și a murit, in timp ce pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, pe raza comunei Dumbrava. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de catre un barbat despre faptul ca…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?