Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un adolescent din Vaslui s-a sinucis după ce a fost certat că petrece prea mult timp pe tabletă. Coşmarul prin care trecea acasă

Publicat:

Un copil in varsta de doar 14 ani, din comuna Deleni, a decis sa incheie socotelile cu viata, spanzurandu-se de ciresul din spatele casei. Tragedia a avut loc joi dimineata, iar cel care l-a gasit pe baiat atarnand de streang a fost chiar tatal sau.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aerostar, invinsa acasa de CSM Vaslui

19:50, 12.04.2024 - Vineri, in singurul meci al etapei a treia din play-out-ul Seriei 1, Aerostar Bacau a fost invinsa cu 2-0 (1-0), pe teren propriu, de prima clasata, CSM Vaslui. Plusul de experiența și de valoare a premiat formația oaspete care s-a desprins grație golurilor inscrise de Buhaescu (min. 29) și Cracea (min.…

O tanara din Vaslui s-a sinucis de rușine, dupa o aventura cu patronul firmei la care lucra. Avea doi copii mici, de 5 și 8 ani

14:20, 30.03.2024 - O tanara din Vaslui și-a pus capat zilelor dupa ce lumea din sat a aflat ca ar fi avut o relație cu șeful ei. Femeia s-a ascuns inainte de a recurge la gestul extrem și nici nu s-a mai gandit la cei doi copii mici pe care ii are.

O femeie din Vaslui s-a sinucis dupa o discuție bizara cu partenerul de viața. Avea trei copii, dar nu a mai contat

17:40, 29.03.2024 - Femeia și-a pus capat zilelor pentru ca un consatean i-a vorbit trivial și a amenințat-o la magazinul din sat, iar concubinul a refuzat sa sune la 112 și a incercat sa o calmeze. Ea a ingerat tomoxan, o substanța extrem de toxica, folosita pentru deparazitarea animalelor.

Vaslui: Un adolescent de 17 ani si o tanara de 20 de ani, retinuti in urma unui accident grav

10:55, 28.03.2024 - O tanara de 20 de ani si un adolescent in varsta de 17 ani, implicati in urma cu doua saptamani intr-un accident rutier grav, pe raza comunei Padureni, au fost retinuti de politisti dupa ce s-a stabilit ca minorul era cel care ar fi condus masina. In urma cercetarilor, politistii au concluzionat ca…

O moldoveanca de 43 de ani s-a inecat intr-un rau din Germania: Femeia avea acasa 4 copii

14:11, 15.02.2024 - O femeie de 43 de ani, originara din Republica Moldova și-a pierdut viața dupa ce a cazut intr-un rau din localitatea Sonneberg, Germania. Tragedia s-a produs in noaptea zilei de 11 februarie, scrie Bild .

Turma de oi ucisa de ignoranța. Fermierul, certat de veterinari: „Le-a filmat cum mor, in loc sa cheme doctorul“

16:15, 13.02.2024 - Proprietarii unei ferme de oi din comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, au pierdut majoritatea animalelor in care investisera zeci de mii de euro, bani caștigați cu greu dupa ani de munca in strainatate. Animalelor li s-a administrat un medicament fara avizul medicului veterinar.

Caz halucinant in Vaslui. O femeie a fost gasita moarta in casa amantului ei. Ar fi fost ucisa cu un topor

17:20, 12.02.2024 - Caz ingrozitor in Vaslui. O femeie a fost ucisa in timp ce se afla in casa amantului ei. Conform primelor informații, femeia ar fi fost omorata cu un topor. Tragedia s-a produs in urma cu o noapte, iar femeia a fost descoperita fara suflare.


Ce parere ai despre aceasta stire?