Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un adolescent din Australia a murit după ce a fost înțepat de cea mai veninoasă vietate marină

Publicat:

Un baiat de 17 ani din Australia a murit dupa ce a fost ințepat de o meduza din specia Cubozoa, cea mai veninoasa vietate marina, in timp ce inota langa plaja Queensland, informeaza digi24.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Schiller a murit „subit” la 60 de ani

11:10, 05.04.2024 - Actorul Adrian Schiller a murit „subit” la varsta de 60 de ani, a confirmat agentul sau. Actorul britanic a fost cel mai bine cunoscut pentru rolul unui bogat in serialul istoric Netflix „The Last Kingdom“ și al administratorului Cornelius Penge in drama regala ITV „Victoria“, informeaza BBC. Intr-o…

Jocheul italian Stefano Cherchi a murit dupa ce a cazut de pe cal, intr-o cursa la Canberra

21:20, 03.04.2024 - Jocheul italian Stefano Cherchi a murit la varsta de 23 de ani, la doua saptamani dupa ce a suferit o accidentare la cap in urma unei caderi de pe cal la o cursa care a avut loc in Australia, la Canberra, a anuntat miercuri Asociatia Jocheilor din New South Wales, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Cherchi…

VIDEO | Furtuna Nelson face ravagii: Patru persoane au murit. Printre victime se numara și un adolescent de 16 ani

23:36, 28.03.2024 - Patru persoane au murit joi, luate de mare, pe coasta de nord-vest si nord-est a Spaniei, maturata de rafale violente de vant si valuri de mai multi metri inaltime, relateaza AFP. ”Doi morti, dupa ce au cazut in mare la Muros del Nalon si Cudillero”, a anuntat intr-un comunicat Serviciul de Urgenta…

Adolescent de 16 ani, din Bihor, judecat pentru ca a talharit o femeie de 88 de ani, care a murit in urma atacului

09:05, 27.03.2024 - Un baiat de 16 ani, din localitatea bihoreana Șilindru, a fost trimis in judecata pentru talharie urmata de moartea victimei, dupa ce femeia de 88 de ani pe care a agresat-o violent in timpul unui jaf a murit la scurt timp dupa comiterea faptei.

Efectele devastatoare El Nino: Australia se pregatește pentru ciclonul tropical Megan

12:45, 17.03.2024 - Locuitorii din unele parți ale Teritoriului de Nord și ale statului Queensland din Australia au fost indemnați duminica sa se pregateasca pentru un ciclon tropical care se preconizeaza ca va ajunge pe uscat in urmatoarele zile.

Un mire a murit in timpul petrecerii de logodna, dupa ce a cazut și s-a taiat la gat

10:31, 12.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie, care a emigrat in Australia pentru a deveni ofițer de poliție, a murit dupa ce a cazut și s-a taiat la gat in timpul petrecerii pentru logodna sa, relateaza BBC. 

Drama unui cunoscut influencer. I-a murit bebelușul in somn: „O parte din mine chiar credea ca se va trezi"

11:25, 08.02.2024 - O tanara in varsta de 25 de ani, celebru influencer din Australia, a anunțat pe rețelele de socializare ca trece printr-o drama cumplita. Aceasta și-a pierdut fiul dupa doar o luna de la naștere. Bebelușul a murit in somn.

Ion Țiriac cunoaște deja verdictul de la TAS in cazul de dopaj al Simonei Halep: „Sa ii luați pe ei, nu pe mine! De asta ii platesc!”

19:20, 07.02.2024 - Audierile Simonei Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) au inceput astazi, la ora 10:30, ora Romaniei Sunt preconizate sa se incheie pe 9 februarie, in jurul orei 16:30 Completul de judecata este compus din Annabelle Bennett (Australia), președinte, Jeffrey G. Benz (SUA) și Ulrich Haas (Germania)…


Ce parere ai despre aceasta stire?