Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimul mesaj al elevului campion la tir dispărut fără urmă: «Aţi scăpat de mine!»

Publicat:

, in varsta de 16 ani, elev in clasa a X-a la Unirea”, care face si sport de performanta, este disparut de marti dimineata si nimeni nu stie nimic de el. Baiatul, care este din Adjud, locuia caminul sportivilor al ClubuluiUnirea” din Focsani iar ultima discutie cu parintii a fost luni seara. Marti insa acestia au fost anuntati ca baiatul nu a mers nici la antrenament, dar nici la scoala. Parintii sunt disper (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Dezvaluiri șocante in cazul copilului ținut in CUȘCA. Torționarul era chiar viceprimarul localitații, iar parinții primeau bani

09:50, 04.04.2024 - Calvarul prin care a trecut copilul a durat 4 ani. Baiatul le-a povestit anchetatorilor ca viceprimarul l-ar fi obligat sa munceasca in condiții grele și l-ar fi batut de mai multe ori. Daca refuza sau era obosit, copilul era torturat și pus sa stea intr-o cușca. In plus, era deseori infometat.Adolescentul,…

Acces Direct. Ultimul apel al profesorului disparut de aproape patru ani. Ce a declarat Anișoara in fața anchetatorilor despre conversația respectiva

21:00, 21.03.2024 - In aprilie 2024, se implinesc patru ani de cand familia nu mai știe ce s-a intamplat cu profesorul de matematica disparut. Barbatul ar fi pastrat legatura doar cu mama și sora lui, Ana, și la un an de cand ar fi plecat de acasa, in timp ce Anișoara voia sa divorțeze.

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Acces Direct. Misterul de la ferma. Parinții iși cauta fiul cioban, disparut de peste 17 ani: ”A fost luat la stana”/ VIDEO

21:11, 27.02.2024 - Un tanar in varsta de 18 ani a disparut dupa ce a lucrat la o ferma, pentru o perioada scurta. Baiatul plecase de acasa in urma cu mai mulți ani și a stat la manastire, astfel ca legatura cu parinții nu era una apropiata.


Ce parere ai despre aceasta stire?