Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORA - Accident rutrier cu victima langa benzinaria din bifurcatia E58 cu drumul spre Hideaga

Publicat:

Un accident rutier cu victima le-a fost semnalat cu putin timp in urma dispecerilor ISU Maramures, carora li s-a cerut sa trimita in zona un echipaj al SMURD care sa acorde primul ajutor victimei. Evenimentul rutier s-a produs pe E58, la bifurcatia cu drumul spre Hideaga. Deocamdata nu se cunosc imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Victima trasportata cu elicopterul SMURD la spital, in urma unui grav accident rutier in localitatea Vanatori

10:30, 03.06.2024 - Un accident rutier grav, in care au fost implicate trei mașini, s-a produs in dimineața zilei de luni in localitatea clujeana Vanatori. Una dintre victime a fost transportata la spital cu elicopterul SMURD.

Pompieri raniți in urma unui accident rutier produs langa Timișoara. Unul este in stare grava

17:20, 25.05.2024 - Accident cu șapte victime, sambata dupa-masa, langa Recaș. Au fost implicate un autoturism in care se afla doar șoferul și o autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența din Recaș, care se deplasa la o intervenție. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

Accident rutier urmat de incendiu in Baia Sprie, DN 18: O victima neincarcerata

18:46, 05.05.2024 - In localitatea Baia Sprie, pe DN 18, un accident rutier a fost urmat de un incendiu in care a fost implicat un autoturism. Din fericire, a fost o singura victima și aceasta nu a ramas incarcerata. Echipele de intervenție de la ISU Maramureș au intervenit la fața locului.

FOTO: Mașina ajunsa intr-un șanț, la Sarata. Alta a rupt o poarta și a intrat intr-o curte, la Caianu Mic

17:40, 06.04.2024 - Pompierii militari au fost solicitați sa intervina astazi la un accident rutier produs in Sarata. Șoferul unei mașini de la o firma de securitate a pierdut controlul autovehicului și a ajuns intr-un șanț. Un alt accident s-a produs in Caianu Mic. O mașina a rupt o poarta și a ajuns intr-o curte. Un…

Accident cu o victima pe DJ 102H

22:45, 02.04.2024 - Un accident rutier in care este implicat un singur autoturism s-a produs in aceasta seara pe Drumul Județean 102H, in apropiere de localitatea buzoiana Pitulicea. Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, traficul se desfașoara  dirijat pe DJ102H, in apropiere de localitatea Pitulicea, din…

Alerta la Sighet: Accident rutier cu victima

09:06, 26.03.2024 - Un accident rutier cu 1 autoturism implicat s-a petrecut pe strada Doboies din Sighetu Marmației. Conform ISU Maramureș 1 persoana este implicata in evenimentul rutier. Victima este neincarcerata si constienta.

FOTO Langa noi: Trei persoane au ajuns la spital dupa o coliziune intre un autoturism și un autocamion, la Suceava

10:05, 23.03.2024 - FOTO Langa noi: Trei persoane au ajuns la spital dupa o coliziune intre un autoturism și un autocamion, la Suceava Trei persoane au fost ranite, sambata dimineața, intr-un accident rutier produs la Poiana Stampei. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, maior Alin Galeata, o coliziune intre…


Ce parere ai despre aceasta stire?