Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UIMITOR Poveștile fascinante ale recordurilor mondiale bizare

Publicat:

Fiecare record demonstreaza determinare, pasiune și uneori o doza de nebunie din partea celor care le-au stabilit. The post UIMITOR Poveștile fascinante ale recordurilor mondiale bizare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

OBIECTIVE TURISTICE O plimbare pe cele mai fascinante strazi din lume

15:25, 17.04.2024 - Fiecare strada are povestea ei. Avem strazi preferate, strazi pe care ne place sa ne plimbam sau pe care ne-ar placea sa locuim. The post OBIECTIVE TURISTICE O plimbare pe cele mai fascinante strazi din lume first appeared on Informatia Zilei .

CAMPIONAT MONDIAL Ana Tomșa pe locul 42 la CM de spada din Arabia Saudita

07:35, 17.04.2024 - Romania a avut patru spadasine calificate pe tabloul principal din cadrul CAMPIONATELOR Mondiale de la Raid (Arabia Saudita). The post CAMPIONAT MONDIAL Ana Tomșa pe locul 42 la CM de spada din Arabia Saudita first appeared on Informatia Zilei .

STIL VESTIMENTAR Casa de moda Balenciaga produce cele mai bizare articole

19:50, 08.04.2024 - Balenciaga este cunoscut pentru creațiile sale neconvenționale. De la celebra geanta "Chips Bag" la cerceii din șiret, casa de moda a reușit sa șocheze atat pasionații de moda, cat și concurența. The post STIL VESTIMENTAR Casa de moda Balenciaga produce cele mai bizare articole first appeared on Informatia…

TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere

14:46, 06.04.2024 - Indicele global al preturilor produselor alimentare a revenit pe crestere in luna martie, dupa ce in februarie coborase la minimumul... The post TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere first appeared on Informatia Zilei .

10 filme ale anilor ’90 pe care trebuie sa le vezi macar o data. Poveștile lor sunt fascinante

12:05, 14.03.2024 - Cinefilii din intreaga lume adora sa calatoreasca inapoi in timp și sa exploreze epoci cinematografice memorabile. Anii ’90 au reprezentat, cu siguranța, una dintre cele mai bune decade din istoria filmelor, o perioada plina de inovație și creativitate in industria filmului, oferind publicului o varietate…

REORGANIZAREA MINISTERELOR Bogdan Ivan: S-au redus cu aproape 25% funcțiile de conducere

17:36, 16.02.2024 - In ședința de guvernde vineri, a fost aprobata noua structura a Ministerul Familiei și Ministerul Cercetarii, Inovarii și Digitalizarii. The post REORGANIZAREA MINISTERELOR Bogdan Ivan: S-au redus cu aproape 25% funcțiile de conducere first appeared on Informatia Zilei .

MERSUL ECONOMIEI Cum vede FMI aterizarea economiei mondiale?

08:15, 09.02.2024 - Fondul Monetar International si-a imbunatatit recent prognoza de crestere pentru economia mondiala, anticipand o evolutie mai buna a economiei americane si... The post MERSUL ECONOMIEI Cum vede FMI aterizarea economiei mondiale? first appeared on Informatia Zilei .

ECONOMIA MONDIALA OCDE si estimarile ei privind cresterea economiei mondiale in 2024

19:11, 05.02.2024 - Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) a anunțat pe 5 februarie faptul ca economia mondiala urmeaza sa... The post ECONOMIA MONDIALA OCDE si estimarile ei privind cresterea economiei mondiale in 2024 first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?