Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE avertizează împotriva pericolului unei ciocniri între forţele Turciei şi Rusiei în Siria

Publicat:

Seful diplomatiei europene, , a avertizat miercuri impotriva pericolului unei ciocniri intre fortele turce si ruse in Siria, indemnand tarile sa se doteze cu mijloacele capabile sa influenteze solutionarea conflictului, potrivit .

''Asistam la confruntari intre regimul sirian si fortele turce, fara a mai vorbi de riscul de a vedea militari turci si rusi luptandu-se'', a subliniat el in cursul unui discurs sustinut marti seara in , al carui continut a fost publicat miercuri de serviciul sau de presa.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA si UE, noi sanctiuni impotriva Iranului

06:55, 17.04.2024 - UPDATE Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca „se asteapta” ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand, scrie AFP. „In zilele urmatoare, Statele Unite vor impune noi sanctiuni vizand Iranul,…

Rusia are acum 'cea mai mare armata din Europa'! Șeful NATO din Europa: 'Armata rușilor este cu 15% mai mare decat la momentul invaziei in Ucraina'

20:20, 11.04.2024 - Forțele armate ale Rusiei au crescut și nu s-au diminuat in timpul razboiului din Ucraina, a declarat un general de top al SUA. „Armata este de fapt mai mare acum – cu 15 la suta – decat era cand a invadat Ucraina”, a declarat generalul armatei americane Christopher Cavoli, comandantul suprem aliat…

Șeful diplomației UE avertizeaza: Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi

16:05, 09.04.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru un posibil razboi, un conflict la scara larga pe continent depașind granițele Ucrainei „nemaifiind o ficțiune”, a avertizat, marți, șeful diplomației europene, Josep Borrell, citat de FT.

Klaus Iohannis este acuzat ca prin insistența sa de a ajunge șeful NATO face jocurile Rusiei

08:05, 05.04.2024 - Cum a ajuns Iohannis in barca lui Viktor Orban și pana unde poate merge Bucureștiul pentru a-și atinge ambițiile de a avea un secretar general NATO? Klaus Iohannis i-a invitat la consultari pe prim-miniștrii din Belgia, Ungaria și Croația sub pretextul consultarilor pentru Agenda Strategica a UE…

Josep Borrell avertizeaza: deciziile cruciale in conflictul din Ucraina ar putea fi luate in lunile urmatoare

07:56, 15.03.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a facut un apel la aliatii occidentali sa intensifice ajutorul acordat Kievului, in timp ce a avertizat asupra consecintelor tragice ale unei posibile victorii a Rusiei in razboiul din Ucraina.

Tarile membre UE trebuie sa faca mai mult pentru a livra munitii Ucrainei, cere Borrell intr-o scrisoare

10:45, 23.02.2024 - Seful diplomatiei europene Josep Borrell a cerut celor 27 de state membre ale Uniunii Europene sa faca mai mult pentru a trimite munitii in Ucraina, care sufera de o penurie de arme in lupta sa impotriva invaziei Rusiei.

Borrell le cere „de urgența” țarilor UE sa faca mai mult pentru a trimite munitii Ucrainei: „E nevoie de cantitați enorme”

10:25, 23.02.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, a cerut celor 27 de state membre ale Uniunii Europene sa faca mai mult pentru a trimite munitii in Ucraina, care sufera de o penurie de arme in lupta sa impotriva invaziei Rusiei, relateaza AFP si EFE, citate de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 725: Putin ii felicita pe militarii ruși pentru capturarea orașului ucrainean Avdiika: "O victorie importanta"

08:05, 18.02.2024 -  Site-ul Kremlinului a precizat ca ministrul apararii, Serghei Soigu, i-a prezentat lui Putin un raport referitor la capturarea orasului ucrainean."Seful statului i-a felicitat pe soldatii rusi pentru acest succes, o victorie importanta", precizeaza comunicatul Kremlinului.Agentiile de presa ruse au…


Ce parere ai despre aceasta stire?