Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucraina: Iulia Timoşenko neagă că ar fi vrut să-şi adjudece sprijinul lui Paulo Coelho

Publicat:

Candidata ucraineana la alegerile prezidentiale din martie, , care figureaza printre favoriti, a negat joi ca ar fi vrut sa-si adjudece sprijinul scriitorului brazilian , fara aprobarea acestuia, difuzand la anuntarea candidaturii sale un film in care acesta ii aducea un omagiu, potrivit AFP.

Difuzarea acestui film, in care scriitorul lauda talentele , "o persoana care poate conduce o tara", fusese interpretat marti ca un mesaj de sprijin, dar autorul "Alchimistului" a dezmintit rapid ca s-ar fi angajat in favoarea fostului premier ucrainean.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul sau in conflictul cu Rusia

10:10, 19.04.2024 - Ucraina a decis sa-i acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i multumi pentru sprijinul acordat tarii sale, atacata de Rusia, a anuntat joi ambasadorul ucrainean in Franta, Vadim Omelchenko, la TV5 Monde, conform News.ro.

Ucraina il decoreaza pe Alain Delon pentru a-i multumi pentru sprijinul acordat: „Pentru noi, este un simbol”

09:51, 19.04.2024 - Ucraina a decis sa ii acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i multumi astfel pentru sprijinul acordat tarii atacate de catre Rusia, a anuntat joi ambasadorul ucrainean in Franta, Vadim Omelcenko, la postul TV5, informeaza AFP.

Iohannis, intrevedere cu Zelenski: Am reiterat sprijinul nostru ferm pentru Ucraina in toate domeniile relevante

17:10, 11.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, in marja Summitului Initiativei celor Trei Mari (I3M), la Vilnius, Republica Lituania. In cadrul discuțiilor, șeful statului a reiterat sprijinul Romaniei pentru Ucraina in toate domeniile relevante.

Franța neaga ca ar fi discutat cu Rusia despre un posibil „dialog” privind razboiul din Ucraina

04:45, 04.04.2024 - Parisul nu si-a exprimat nicio „dispozitie de a dialoga” cu Moscova cu privire la razboiul din Ucraina in timpul discutiei telefonice dintre ministrul francez al apararii si omologul sau rus, a declarat miercuri seara pentru AFP anturajul lui Sebastien Lecornu

Kristalina Georgieva a obtinut sprijinul pentru a candida la al doilea mandat la conducerea FMI

08:00, 09.03.2024 - Economistul bulgar si campioana politicilor de abordare a crizei climatice va primi sprijinul tarii sale de origine, care a anuntat ca a acceptat nominalizarea pentru un alt mandat incepand din septembrie. Bruno Le Maire, ministrul francez al Finantelor, a declarat la o reuniune la nivel inalt al G20…

Macron: Nu exista „nicio limita'” si nici „linie rosie” pentru sprijinul Frantei pentru Ucraina

19:00, 07.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a afirmat joi ca nu exista „nicio limita” si nici „linie rosie” in ceea ce priveste sprijinul Frantei pentru Ucraina, potrivit sefilor partidelor politice pe care i-a primit joi, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Reuniune in sprijinul Ucrainei la Paris

06:56, 23.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron organizeaza luni, la Paris, o reuniune in sprijinul Ucrainei cu liderii altor tari. Reuniunea are loc la doi ani de la declansarea ofensivei ruse, a anuntat joi presedintia franceza, relateaza AFP. La reuniune vor participa „mai multi sefi de stat si de guvern sau…

Tucker Carlson: "Este o autodistrugere și nebunie atroce"

16:25, 14.02.2024 - Ucraina nu are nicio șansa sa ciștige un razboi cu Rusia, nici macar cu sprijinul SUA. Aceasta opinie a fost exprimata de jurnalistul american Tucker Carlson, care l-a intervievat pe președintele rus Vladimir Putin, in timpul discursului sau de la World Government Summit din Dubai. In opinia sa, armata…


Ce parere ai despre aceasta stire?