Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucigaşul bătrânei din Tâmboieşti, găsit vinovat

Publicat:

, barbatul din Timboiesti judecat pentru uciderea , de 72 de ani, a fost gasit vinovat. El a primit 16 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de omor deosebit de grav, fiind  gasit vinovat inclusiv de talharie si violare de domiciliu.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gest extrem! Motivul incredibil pentru care un adolescent și-a ucis intreaga familie

09:51, 23.05.2024 - Ofițerul de poliție brazilian Isac Tavares Santos, in varsta de 57 de ani, a fost impușcat mortal cu pistolul sau de propriul fiu, un adolescent de 16 ani, inainte ca aceeași arma sa fie folosita impotriva Letiției Gomes Santos, sora agresorului, aflata și ea locuința.Tanarul, aflat acum in arest preventiv,…

Tanara de 17 ani, decedata in urma unui accident rutier. Șoferul vinovat, in varsta de 19 ani, avea permisul de doar 4 zile

16:26, 13.05.2024 - O tanara de 17 ani a decedat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce masina care in care era pasagera s-a rasturnat intr-o curba, pe drumul national DN59, intre localitatile Timisoara - Beregsau Mare.

„Ucigașul tacut” din locuințe, vinovat de „creșterea ingrijoratoare” a cazurilor de cancer pulmonar la nefumatori

07:40, 16.04.2024 - Deși este considerat o boala a fumatorilor, cancerul de plamani este tot mai frecvent intalnit la persoane care nu au fumat niciodata. Practic, pana la 20% din cancerele pulmonare noi diagnosticate apar in randul nefumatorilor, iar experții din Statele Un

ITIA, suspendare de 15 ani pentru un jucator de tenis care a pledat vinovat

08:51, 10.04.2024 - Spaniolul Aaron Cortes a fost suspendat pentru o perioada de 15 ani dupa ce a recunoscut 35 de incalcari ale Programului Anticorupție in Tenis (TACP), a anunțat, marți, Agenția Internaționala pentru Integritate in Tenis (ITIA).

Ucigașul de boschetari ESTE LIBER! Gigore Bota (65 ani) nu a scos niciun cuvant in fața jurnaliștilor

13:31, 05.04.2024 - La ora 12.58 Grigore Bota alias ”Ucigașul de boschetari” sau ”Brancardierul morții” a ieșit din Penitenciarul Baia Mare. The post Ucigașul de boschetari ESTE LIBER! Gigore Bota (65 ani) nu a scos niciun cuvant in fața jurnaliștilor first appeared on Informatia Zilei .

„Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat”

09:06, 02.04.2024 - „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” Continue reading „Am intalnit o femeie incredibila dupa ce soția mea a murit, dar ma simt vinovat” at Tabu.

Gigi Becali se simte vinovat pentru infrangerea de 0-4 cu Rapid: "Dumnezeu e impotriva celor mandri”

15:30, 11.03.2024 - Gigi Becali a gasit explicatia pentru infrangerea FCSB-ului in fata Rapidului. Omul de afaceri spune ca a primit o pedeapsa de la Dumnezeu ca urmare a declarațiilor pe care le-a dat despre modul in care va caștiga campionatul.


Ce parere ai despre aceasta stire?