Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ucigaşul Anders Breivik vrea să studieze Ştiinţe Politice, la Universitatea din Oslo

Publicat:

Teroristul norvegian (foto) candideaza pentru un loc de student la Universitatea din Oslo, relateaza BBC News. de a confirmat ca a primit o cerere din partea lui Breivik, autorul atacurilor de acum doi ani, in care au murit 77 de oameni la Oslo si pe insula Utoya, alti 244 fiind raniti. Nu s-a luat inca o decizie daca va fi acceptat sau nu, a spus . Breivik este condamnat la 21 de ani de inchisoare. In 22 iulie 2011, el a detonat o bomba intr-o masina langa birourile guvernului, inainte de…

Citeste articolul mai departe pe cronicaeuropeana.ro…  

Sursa articol: cronicaeuropeana.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zece ani de la anexarea Crimeii: Conferința la Universitatea „Ovidius” din Constanța

13:10, 23.05.2024 - Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) din cadrul Universitații „Ovidius” din Constanța, in parteneriat cu Institutul pentru Studii la Marea Neagra, organizeaza, marți, conferința „Black Sea Talks. Zece ani de la anexarea Crimeii”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11.00, in Sala Senatului,…

Profesorul Dennis Deletant primește titlul de „Doctor Honoris Causa” de la Universitatea „Ovidius” din Constanța

13:40, 09.05.2024 - Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC), la propunerea Facultații de Istorie și Științe Politice (FISP), decerneaza, luni, titlul de „Doctor Honoris Causa” prof. univ. dr. Dennis Deletant, profesor emerit la School of Slavonic and East European Studies, University College of London. Festivitatea…

Universitatea de Stiinte Politice din Paris s-a inchis din cauza protestelor in sprijinul palestinienilor. Studenti in greva foamei

10:05, 03.05.2024 - Conducerea celebrei universitati Sciences Po din Paris a decis vineri sa isi inchida sediul principal din teama unei noi actiuni de protest din partea a zeci de studenti care se mobilizeaza pentru Gaza, intr-un moment in care guvernul isi intensifica vigilenta in privinta actiunilor din campusurile…

Universitatea Ovidius Constanta, gazda lansarii volumului Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei, o lucrare despre regiunea Moldova

09:40, 17.04.2024 - Universitatea "Ovidius" Constanta gazduieste joi, 18 aprilie 2024, lansarea volumului "Regionalizarea. Catre un model de buna guvernanta a Romaniei". Evenimentul va avea loc in Sala Senatului din campusul universitar ndash; Corp A Aleea Universitatii, nr.1 , incepand cu ora 12.00. "Facultatea de Istorie…

BISTRIȚA: Conferința susținuta de prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, fost ambasador in Washington și membru corespondent al Academiei Romane

12:30, 02.04.2024 - Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș va susține vineri, 5 aprilie, de la ora 16.00, conferința cu titlul „Romania are viitor”. Evenimentul are loc in Sala mare a Primariei Bistrița, iar intrarea este libera. Inca o ediție „Ateneul de Bistrița” are loc vineri, 5 aprilie, de la ora 16.00, in sala mare a Primariei.…

Live la Muzeu, o editie speciala sub tutela UMF

12:45, 26.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara organizeaza cea de-a noua ediție a intalnirilor Live @ the Museum, 9 Cups of NeuroART – Vermeer, din cadrul programului acțiuni culturale@UMFT. „Vom privi imagini din opera pictorului olandez Johannes Vermeer și vom incerca sa ințelegem…

Margareta, Principesa Romaniei implinește astazi 75 de ani! ”Mentorul si ghidul meu spiritual a fost Regina-Mama Elena”

11:05, 26.03.2024 - Margareta, Principesa Romaniei implinește astazi 75 de ani! Din 2017, de cand Regele Mihai  s-a stins din viața, Margateta a Romaniei, Principesa Moștenitoare, este Custodele Coroanei, suveranul și șeful Casei Regale Romane. Majestatea Sa, Regina Margareta, conform titlului dinastic, pricipesa a luat…

Boala misterioasa fara leac care te face captiv in propriul tau corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane

07:05, 22.03.2024 - Neuroferitinopatia este o boala rara a creierului care ii face pe pacienți sa devina captivi in propriul lor corp și pare sa afecteze, in mare parte, doar urmașii unei singure familii, scrie BBC. Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge testeaza acum daca un medicament care exista deja pe piața…


Ce parere ai despre aceasta stire?