Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TVR 2 il sarbatoreste in mod inedit pe Radu Beligan, la implinirea varstei de 95 de ani

Publicat:

TVR 2 il va sarbatori pe Radu Beligan, care va implini 95 de ani pe 14 decembrie, printr-o selectiune a celor mai interesante secvente inregistrate din numeroasele spectacole ale cunoscutului actor si regizor, ce vor fi difuzate in perioada 9-13 decembrie.

Astfel, de luni, 9 decembrie, pana vineri, 13 decembrie, TVR 2 va difuza sub titlul "Domnului Beligan, cu dragoste!", in fiecare zi, de la ora 7.10 si de la ora 20.00, cateva minute cu astfel de selectiuni, momente si replici memorabile ale personajelor interpretate de Radu Beligan.

Sambata, 14 decembrie, pe parcursul intregii…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandru Papadopol, primele declarații dupa ce a semnat contractul cu PRO TV. In ce serial va aparea

16:56, 09.05.2024 - Alexandru Papadopol revine pe micul ecran și face parte din distribuția serialului „Brigada Nimic”. Actorul va aparea la PRO TV și este incantat de noul proiect.Comedia savuroasa, „Brigada Nimic”, incepe luni, 20 mai, la PRO TV și pe VOYO. Sageata, Giovanni, Carmola și Toma sunt cei patru polițiști…

Florin Piersic jr, invitat cu spectacolul Romanian psycho la Festivalul Bacau Fest Monodrame 2024

11:25, 08.05.2024 - Teatrul National din Timisoara este invitat cu spectacolul "Romanian psycho", regizat si interpretat de Florin Piersic jr, la Festivalul Bacau Fest Monodrame 2024, eveniment organizat in perioada 9 - 13 mai de Teatrul Municipal "Bacovia", informeaza un comunicat transmis, miercuri, AGERPRES.

Florin Piersic jr., premiera pe scena Teatrului Național din Timișoara

19:15, 14.04.2024 - A doua premiera a lunii aprilie la Teatrul Național din Timișoara lanseaza o provocare marca Florin Piersic jr, care se intoarce la tripla ipostaza de dramaturg, regizor și interpret in comedia ROMANIAN PSYCHO.

Florin Piersic jr, in tripla ipostaza in comedia Romanian Psycho, la Teatrul Național din Timișoara

16:35, 14.04.2024 - Duminica și marți seara, Teatrul Național din Timișoara prezinta a doua premiera a lunii aprilie. Cunoscutul actor Florin Piersic jr. revine pe scena Naționalului timișorean in calitate de dramaturg, regizor și interpret in comedia Romanian Psycho.

In Parcul Operei dalele pot fi scoase cu mana lejer. Administrația chiar iși bate joc de clujeni - VIDEO

12:55, 23.03.2024 - In urma renovarilor facute de Primaria Cluj Parcul Operei și Esplanada de la Teatrul Național s-au transformat intr-o „mare de beton”. Pe langa problema dispariției spațiului verde in zona, mai grav este ca lucrarile in sine au fost facute de mantuiala. Intr-o filmare facuta de cititorii Știri de Cluj…

Florin Piersic Jr., dramaturg, regizor și interpret in comedia „Romanian Psycho” la Teatrul Național din Timișoara

15:30, 07.03.2024 - Luna aprilie aduce trei premiere la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara. Spectacolele sunt regizate de noua generație de regizori de teatru. Este vorba despre Traian Șoimu, Florin Piersic Jr. și Radu Iacoban.

TNOB: UPDATE. Spectacolul L’heure dor de Paris este amanat!

21:21, 02.03.2024 - Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski" din Constanta aduce precizari de ultima ora si informeaza publicul ca spectacolul "Lrsquo;heure dor de Paris" programat pentru seara de duminica, 3 martie 2024, ora 19.00 se amana din motive medicale, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a teatrului.…

Comedia „Scandal in culise”, premiera pe scena TNRS Sibiu de 1 Martie

20:35, 15.02.2024 - Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu ofera publicului o premiera deosebita cu prilejul zilei de 1 Martie, comedia „Scandal in culise” dupa Michael Frayn, regia Andrei și Andreea Grosu. Regizorii Andrei și Andreea Grosu ne ofera un spectacol incitant, care dezvaluie cu umor incisiv fragilitatea relațiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?