Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TURISM - Fosta unitate militara din Targoviste unde au fost impuscati sotii Ceausescu va fi muzeu

Publicat:

Fosta unitate militara din Targoviste unde au fost impuscati sotii Ceausescu va fi punct muzeal al , urmand sa fie deschis pentru vizitatori in luna septembrie. Potrivit directorului Complexului Muzeal Curtea Domneasca, , vizitatorii vor putea sa vada zidul unde au fost impuscati sotii Ceausescu.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasiunea neștiuta a fostei soții a lui Connect-R! Ritualul de la care Misha nu se abate in nici o seara / VIDEO

22:55, 14.06.2024 - Fosta soție a lui Connect-R vorbește despre pasiunea neștiuta pe care o are. Misha face destainuiri despre ritualul de la care nu se bate in nici o seara. Ce se intampla in casa blondinei. Declarații exclusive!

Targoviște, orașul lui Vlad Țepeș, luat cu asalt de turiști

07:50, 14.06.2024 - Unul dintre cele mai frumoase orașe turistice din Romania este Targoviște. Fosta capitala a Țarii Romanești se afla „la o aruncatura de baț” fața de București și a fost Cetatea de Scaun a celor mai mari voievozi, de la Mircea cel Batran și Vlad Țepeș, pan

Deznodamantul telenovelei politice din Mehedinți: Un primar iși continua mandatul, obținand un scor zdrobitor in fața fostei soții

12:50, 10.06.2024 - Locuitorii din comunca Gogosu, judetul Mehedinti, au avut de ales pentru functia de primar, intre actualul edil si fosta lui sotie, cu care s-a aflat in divort in plina campanie electorala. Invingator a fost edilul Jean Rogoveanu, care isi mentine functia, iar pe locul al doilea s-a clasat fosta sotie.

Polonia vrea sa formeze o unitate militara cu peste 150.000 de ucraineni refugiați in aceasta tara, care sa lupte pe front

22:20, 31.05.2024 - Ministrul polonez de externe Radoslaw Sikorski a anuntat vineri, 31 mai 2024, ca tara sa are in vedere formarea unei unitati militare ucrainene alcatuite din cetateni ucraineni stabiliti in Polonia si care au primit din partea autoritatilor de la Kiev ordine de mobilizare.

Achizitia va fi livrata la Mangalia, judetul Constanta: O unitate militara din Brasov organizeaza o licitatie de peste 80.000.000 de lei. Ce cumpara (DOCUMENT)

17:00, 09.05.2024 - Contractul va fi atribuit in baza criteriului cel mai bun raport calitate ndash; pret. In cazul in care doua sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face avand in vedere punctajul obtinut la factorii de evaluare in ordinea descrescatoare a ponderilor acestora.…

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.

O drona kamikaze ar fi lovit o unitate militara din Transnistria, susține presa de la Tiraspol

18:55, 05.04.2024 - Potrivit jurnaliștilor din regiunea separatista Transnistria, o drona kamikaze a atacat in jurul orei 14:00 o unitate militara a așa-zisului Minister al Apararii din regiunea Ribnița, incidentul fiind inregistrat in apropiere de frontiera cu Ucraina.

(video) Maia Sandu, despre explozia dintr-o unitate militara din Tiraspol: „O provocare”

12:05, 18.03.2024 - Președinta Maia Sandu a venit cu un comentariu, dupa ce ieri, 17 martie pe teritoriul unei unitatați militare din Tiraspol o drona Kamikaze a distrus un elicopter. Șefa statului a calificat incidentul drept „o provocare”.


Ce parere ai despre aceasta stire?