Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tu ştii ce se face cu cofeina după decofeinizarea boabelor de cafea? Iată 8 curiozităţi despre cafea

Publicat:

Iata numai cateva exemple:

1. Dupa ce boabele de cafea sunt decofeinizate, producatorii de cafea vand cafeina companiilor farmaceutice sau producatoare de bauturi racoritoare.

2. Un american cheltuie in medie 1.092 de dolari, anual, pe cafea.

3. Potrivit legendelor, Honore de Balzac obisnuia sa bea 50 de cesti de cafea pentru a fi inspirat in scrierile sale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

A montat o camera ascunsa in bucatarie, dar a facut o descoperire ingrozitoare. Ce ii punea soția zi de zi in cafea

16:40, 17.05.2024 - Barbatul a decis sa monteze o camera ascunsa in bucatarie, dupa ce a observat un gust tot mai ciudat al cafelei. A facut o descoperire terifianta despre partenera lui, in momentul cand a privit imaginile. Iata despre ce este vorba!

Revista ”MAI CREATIV”, inițiativa inedita a unor elevi de la o școala din Sebeș. Aceasta conține texte literare și artistice, curiozitați, șitiri și recenzii de carte

20:00, 13.05.2024 - Revista ”MAI CREATIV”, inițiativa inedita a unor elevi de la o școala din Sebeș. Aceasta conține texte literare și artistice, curiozitați, șitiri și recenzii de carte Revista ”MAI CREATIV”, inițiativa inedita a unor elevi de la o școala din Sebeș. Aceasta conține texte literare și artistice, curiozitați,…

Cea mai mare greșeala a iubitorilor de cafea atunci cand renunța la cofeina

19:10, 13.05.2024 - Mulți dintre noi ne bazam pe cafea pentru a ne energiza diminețile sau pentru a ne menține concentrați pe parcursul zilei. Dar ce se intampla cand vrem sa reducem sau chiar sa renunțam complet la cofeina?

Protest inedit al turcilor care sunt amatori de ceai și cafea și se plang de prețurile exorbitante din cafenele

17:41, 21.04.2024 - O chemare la boicotarea cafenelelor si restaurantelor, pe motiv ca practica preturi exorbitante, a mobilizat numerosi turci in acest weekend, in prima actiune de acest fel dupa mai multi ani de spirala inflationista, transmite AFP."Este o miscare populara. Oamenii s-au saturat si reactioneaza", afirma…

Livrarile globale de cafea robusta vor fi afectate de recolta slaba din Vietnam

11:30, 27.03.2024 - Livrarile globale de cafea robusta, soiul utilizat in bauturile de tip instant si la espresso, ar urma sa se reduca si mai mult, deoarece valurile de caldura ameninta productia din Vietnam.

Cocktail de cafea aromatizat

12:25, 17.03.2024 - Descopera cum sa pregatești un cocktail de cafea deosebit, perfect pentru a-ți incepe ziua sau ca desert dupa masa. Combinația de cafea, scorțișoara, nucșoara și ciocolata iți va rasfața simțurile cu fiecare inghițitura. The post Cocktail de cafea aromatizat first appeared on Informatia Zilei .

Cat de periculoase sunt energizantele, de fapt. Ce conțin celebrele bauturi și de ce sunt interzise pentru copii

14:25, 28.02.2024 - Energizantul a devenit o bautura foarte populara printre tineri, insa nu mulți știu cat de periculoase sunt acestea atunci cand sunt consumate in exces. Ce conțin, de fapt, aflați in randurile urmatoare. Din ce sunt facute energizantele Fiecare bautura energizante are propriul amestec de ingrediente,…

La ce poți folosi zațul de cafea. Cinci intrebuințari utile

01:35, 22.02.2024 - Zațul de cafea este un produs secundar al procesului de preparare a cafelei, constand in resturile ce raman in filtrul de cafea sau in sita de la espressor. Nu trebuie sa fie aruncat, deoarece exista mai multe metode inedite prin care sa-l utilizezi.


Ce parere ai despre aceasta stire?