Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tu stiai ca poti primi compensatii de pana la 3.500 de dolari pentru bagaje pierdute sau deteriorate?

Publicat:

Doar unul din patru pasageri aplica pentru compensatii in cazul bagajelor pierdute sau deteriorate, arata un studiu realizat la nivelul de catre AirHelp.

Conform studiului, mai mult de 73% dintre pasagerii europeni nu aplica pentru compensatii legate de pierderea, intarzierea sau deteriorarea bagajului, cand acest lucru se intampla din cauza companiilor aeriene. Potrivit legii, respectiv conventiei de la Montreal, semnata si de catre Romania, in cazul in care operatorul aerian este vinovat de acest lucru, pasagerul este indreptatit sa ceara compensatii care pot fi intre…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prețurile locuințelor din UE, creștere moderata in ultimul an. Avans substanțial al prețurilor in Europa de Est. Care e situația in Romania?

18:20, 05.04.2024 - Prețurile locuințelor inregistreaza tendințe contradictorii in diverse state ale Uniunii Europene. Daca in Germania prețurile locuințelor au scazut, in zona Europei de Est majorarea este una substanțiala.

Romania si Bulgaria adera duminica partial la spatiul Schengen, dupa 16 ani de asteptare

19:10, 30.03.2024 - Romania si Bulgaria adera duminica in mod partial in spatiul Schengen - dupa 16 ani de asteptare -, o aderare care infurie transportatorii rutieri, relateaza AFP, potrivit news.ro. Pasagerii romani si bulgari nu vor mai fi obligati sa prezinte un pasaport sau o viza de calatorie, atunci cand folosesc…

Moarte in direct! Gabriel Resources mai are 2 milioane de dolari și trebuie sa dea Romaniei 10 milioane. Prețul acțiunilor tinde catre zero

19:15, 11.03.2024 - Pierderea procesului Roșia Montana atarna foarte greu pentru Gabriel Resources, compania care cerea de la Romania 6,7 miliarde de dolari. Gabriel Resources anunța la bursa din Toronto, Canada, ca mai are 2 milioane de dolari și datoreaza 10 milioane de dolari. In plus, prețul unei acțiuni tinde catre…

CJ Bistrița-Nasaud pune lacat pe Centrul de Recuperare Neuropsihica de la Beclean și spune stop internarilor pana termina locuințe protejate

06:46, 11.03.2024 - Consiliul Județean (CJ) Bistrița-Nasaud desființeaza Centrul de Recuperare Neuropsihica pentru Tinerii cu Handicap de la Beclean și sisteaza primirea de noi beneficiari pana termina un nou centru și locuințele protejate dedicate acestor persoane. Locul centrului va fi luat de altul, cu o capacitate…

Salariul a ajuns sa fie inghițit de mancare. Sondajul Eurostat care arata pe ce se duc banii romanilor, in comparație cu restul Europei

11:01, 05.03.2024 - Un sondaj Eurostat recent evidențiaza faptul ca romanii aloca cea mai mare parte a veniturilor lor lunare pentru achiziționarea alimentelor. In clasamentul european, țara noastra ocupa primul loc cu un procent de 23,7%, subliniind astfel provocarile economice cu care se confrunta cetațenii Romaniei…

Eurostat: Romania are cea mai scazuta pondere a persoanelor cu competente digitale de baza

20:35, 27.02.2024 - Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce privește procentul populației cu competențe digitale elementare, conform ultimelor date publicate de Eurostat. Cu doar 28% din populație indeplinind acest criteriu in 2023, țara noastra se situeaza semnificativ sub media UE de 55% și departe…

Austria continua sa se opuna aderarii complete a Romaniei la Schengen

19:11, 26.02.2024 - Ministrul de interne al Austriei, Gerhard Karner, continua sa se opuna aderarii complete a Romaniei la Spațiul Schengen. El și-a anunțat, din nou, aceasta poziție, in cadrul unei dezbateri Schengen privind Romania și Bulgaria, organizata la Innsbruck. Potrivit publicației Oberosterreichisches Volksblatt,…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?