Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump nominalizează un avocat de origine română la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Publicat:

Iancu este in prezent partener la casa de avocatura Irell & Manella LLP, unde este specializat in dosare privind proprietatea intelectuala in numeroase domenii, precum cel al dispozitivelor medicale, IT, telefonie, emisii TV, sisteme de jocuri sau periferice pentru computere. Unul dintre cele mai celebre cazuri ale sale a fost cel in care a reprezentat TiVo in procese privind tehnologia sa DVR. Activitatea sa a permis intelegeri in afara instantei (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Luiza Pozniak, femeia de origine romana care s-a inrolat in armata americana

19:01, 11.06.2024 - Luiza Pozniak, femeie de origine romana, a visat dintotdeauna la o viața in Statele Unite ale Americii. Și se pare ca este și adevarat: visele devin realitate. In urma cu ceva timp, Luiza s-a inrolat in armata americana. Crescuta intr-un mic oraș rural din sudul Romaniei, in apropierea Munților Carpați,…

Un val amenințator de imbolnaviri se extinde rapid intr-o țara cu o populație numeroasa de origine romana

16:55, 10.06.2024 - Autoritațile sanitare au emis o avertizare urgenta dupa ce un focar de infectare a dus la spitalizarea a zeci de persoane. Peste 100 de cazuri au fost confirmate pana acum, raspandite in diferite regiuni.

Fundasul de origine romana Flavius Daniliuc, in lotul Austriei pentru EURO 2024

20:26, 21.05.2024 - Selectionerul nationalei de fotbal a Austriei, germanul Ralf Rangnick, l-a inclus pe fundasul central de origine romana Flavius Daniliuc in lotul provizoriu de 29 de jucatori pentru EURO 2024, informeaza marti site-ul TuttoMercatoWeb, conform Agerpres.

EXCLUSIV Cum ar putea interveni europenii eficient in Ucraina. Expert american de origine romana: „Romania e un exemplu bun”

22:06, 20.05.2024 - Europenii ar trebui sa ia in considerare o implicare mai serioasa, chiar directa, in razboiul din Ucraina. Este mesajul expertei americane cu origini romane Olga Chiriac, care explica, pentru „Adevarul”, in ce condiții ar putea aliații sa intervina pe front și cum ar putea sa acționeze.

Cine e rapper-ul, fost șef de gunoaie, ajuns la conducerea Oficiului pentru Licența Industriala

10:05, 02.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a numit, la sfarșitul lunii trecute, doi demnitari din Craiova in conducerea noului Oficiu pentru Licenta Industriala, dintre care unul are un CV demn de …Cartea Recordurilor. Ora exacta la Oficiul pentru Licenta Industriala se da de la …Craiova La sfarșitul lunii aprilie 2024,…

Finanțare de jumatate de milion EUR pentru un startup din UK co-fondat de un antreprenor de origine romana

18:01, 09.04.2024 - Un tanar de origine romana a fondat in UK, impreuna cu alți doi antreprenori, un startup de tehnologie financiara (fintech) care și-a asigurat acum o finanțare de aproape jumatate de milion de EUR.

Se fac presiuni asupra poștașilor sa renunțe la greva generala? La Turda nu se impart pensii, ajutoare sociale….!

11:26, 01.04.2024 - In aceasta dimineața poștașii au intrat in greva generala. La Turda activitatea este „paralizata”. Greva generala  a poștașilor a fost anunțata inca de zilele trecute. Activitatea este afectata in buna parte cu toate asigurarile date de reprezentanții Poștei Romane care susțin ca doar 20% dintre poștași…

Romania a depus, anul trecut, la Oficiul European, mai putine cereri de brevete de inventii

00:16, 20.03.2024 - • Femeile sunt menționate in 52% dintre cererile de brevet din țara noastra Potrivit Indicelui european de brevete 2023, publicat de Oficiul European de Brevete (OEB), inventatorii, companiile și institutele de cercetare din Romania au depus anul trecut 42 de cereri de brevet la OEB, in scadere cu 9%…


Ce parere ai despre aceasta stire?