Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump anunță că anulează convenția republicanilor din Florida

Publicat:

a anulat joi &"marea&" convenție republicana programata în Jacksonville, Florida, pentru numirea sa oficiala drept candidat al partidului la alegerile prezidențiale de pe 3 noiembrie, din cauza pandemiei de coronavirus, relateaza AFP.
"Nu vom avea o mate convenție publica ca atare, acum nu este momentul", a declarat el, considerând ca era de datoria sa ca președinte sa "protejeze americanii".
Citește și
Coronavirus SUA: Maști obligatorii în Florida unde va avea loc convenția republicanilor / De ce a ales

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Steagul american arborat invers, simbol al protestului republicanilor fața de verdictul in procesul penal impotriva lui Trump

07:50, 01.06.2024 - Dupa ce juriul din New York a dat joi un verdict istoric de vinovație impotriva fostului președinte Donald Trump, mulți americani au reacționat adoptand simbolul de protest al steagului cu susul in jos.

Donald Trump, huiduit la Convenția naționala libertarienilor. „Daca nu eram libertarian, acum sunt ”, a spus candidatul republican pentru Casa Alba

12:20, 26.05.2024 - Candidatul prezidențial Donald Trump a fost huiduit și batjocorit de mulți dintre cei prezenți la Convenția naționala libertariana de sambata seara, o schimbare marcanta fața de adulația pe care o primește la mitinguri din partea susținatorilor sai fervent loiali, scrie Reuters.

Gura de oxigen pentru Trump: ce a decis o judecatoare federala din Florida cu privire la dosarul documentelor clasificate

05:31, 08.05.2024 - Un tribunal din Florida a amanat sine die deschiderea procesului penal al fostului presedinte american Donald Trump, acuzat de gestionarea neglijenta a unor documente clasificate confidentiale, potrivit unei hotarari pronuntate marti, relateaza AFP, citat de news.ro.

Melania Trump da de ințeles ca va reveni in campania electorala la brațul lui Trump, cu un mesaj misterios: „Stați pe recepție”

22:00, 20.03.2024 - Melania Trump a avut o apariție publica rara, marți, alaturi de soțul ei, pentru a vota la primarele prezidențiale republicane din Florida. Dupa ce nu a mai fost vazuta alaturi de Donald Trump vreme indelungata, fosta prima doamna a transmis un mesaj misterios reporterilor, indicand o potențiala revenire…


Ce parere ai despre aceasta stire?