Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trump a semnat! Declanşează o nouă bătălie

Publicat:

Președintele SUA, , a semnat luni o directiva in baza careia astronauții americani vor fi trimiși din nou pe Luna și chiar pe Marte, se menționeaza intr-un anunț al citat de agenția Reuters.

'Directiva Politicii Spațiale' dispune NASA 'sa conduca un program inovativ de explorare spațiala pentru a trimite din nou astronauții americani pe Luna și chiar pe Marte', a anunțat purtatorul de cuvant .

Acesta din urma a adaugat ca decizia lui Trump se bazeaza pe recomandarile venite de la Consiliul Național Spațial.

"Aceasta decizie va schimba…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ajutorul militar pentru Ucraina va fi „rapid si puternic”

22:40, 22.04.2024 - Presedintele SUA Joe Biden a promis luni, in cadrul unei convorbiri telefonice cu omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski, ca va trimite „rapid” ajutoare militare „importante” Ucrainei, odata ce Congresul american va adopta definitiv un nou pachet de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev, relateaza…

DISCUȚII Trump si presedintele polonez Duda au discutat despre Ucraina si NATO

08:05, 19.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters. The post DISCUȚII…

Rusia: Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala

17:15, 31.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala, 150.000 de barbati fiind chemati la serviciul militar obligatoriu, transmit duminica Reuters si DPA.

Joe Biden a semnat textul de finantare a Guvernului federal, adoptat dupa luni de tensiuni: Niciun dolar pentru Ucraina sau UNRWA

10:40, 24.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a semnat sambata textul care permite finantarea statului federal pana in septembrie, la cateva ore dupa adoptarea acestui text de catre Congres, punand astfel capat lunilor de tensiuni in jurul bugetului pe anul 2024, relateaza Reuters, citat de observatornews.ro .

Biden a semnat textul de finantare a statului american, validat de Congres dupa luni de tensiuni

09:11, 24.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a semnat sambata textul care permite finantarea statului federal pana in septembrie, la cateva ore dupa adoptarea acestui text de catre Congres, punand astfel capat lunilor de tensiuni in jurul bugetului pe anul 2024, relateaza Reuters si AFP.

Putin respingea, in urma cu cateva zile, avertismentele SUA privind un posibil atac terorist

14:16, 23.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a respins avertismentele SUA privind un potențial incident terorist la Moscova, cu doar cateva zile inainte de atacul de vineri seara. Atacul a fost revendicat de ISIS, un scenariu vehiculat și de Washington, dar Rusia nu s-a pronunțat deocamdata pe aceasta tema, scriu…

Joe Biden glumește pe seama lui Donald Trump. „Un candidat e prea batran și incapabil mintal pentru a fi președinte. Celalalt sunt eu”

14:00, 17.03.2024 - Presedintele american Joe Biden l-a atacat sambata pe fostul presedinte Donald Trump, cu glume despre sanatatea mintala a adversarului sau electoral, in timpul unui discurs la cina Gridiron Club, o traditie de la Washington care a inceput in anii 1880, informeaza Reuters preluata de news.ro.

Reacția lui Putin dupa ce Biden l-a facut „ticalos nebun”: De aceea este mai bun pentru noi

20:25, 22.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a sustinut joi ca recentul calificativ de "ticalos nebun" folosit referitor la el de omologul sau american Joe Biden arata de ce Kremlinul il considera totusi pe acesta din urma preferabil ca presedinte fata de Donald Trump, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?