Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucuri eficiente pentru a scăpa de mahmureală. Tot ce trebuie să ştii despre cauze şi efecte

Publicat:

FOTO – Arhiva Mulți romani se confrunta in aceasta perioada cu simptomele mahmurelii și cei mai mulți cauta o metoda rapida de revigorare. In cele ce urmeaza va prezentam cateva trucuri cu ajutorul carora poate fi inlaturata mahmureala, dar si cauzele si simptomele asociate, potrivit Adevarul. Aproape oricine s-a confruntat macar o data cu mahmureala, acea senzatie neplacuta lasata de paharele in plus baute cu o seara in urma. Nu este deloc iesit din comun ca dupa sarbatori sa ai parte de durerile de cap specifice mahmurelii, insa cu ajutorul unor remedii eficiente poti sa te simti ca nou, mai…

Citeste articolul mai departe pe dej24.ro…  

Sursa articol: dej24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simptomele ADHD persista la varsta adulta, cu unele efecte surprinzatoare asupra succesului in viața

17:51, 15.04.2024 - Tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) este adesea perceputa in mod eronat ca fiind o tulburare care se atenueaza odata cu inaintarea in varsta, o idee eronata dezmințita de descoperirile recente publicate in Journal of Attention Disorders, relateaza Psy Post.

Cum sa faci fața mahmurelii. Remediul care te scapa de durerile de cap și de greața

15:20, 31.03.2024 - Euforia din timpul unei petreceri poate fi inlocuita a doua zi de dureri de cap, oboseala, dar și somnolența. Simptomele mahmurelii, starea care apare ca rezultat al consumului excesiv de alcool, pot fi ameliorate. Iata care sunt cele șapte remedii, conform The Telegraph.

Totul despre alergiile de sezon. Un nutriționist ne spune cum putem scapa in mod natural de ele

22:25, 11.03.2024 - Specialista in sanatate, nutriționista Luminița Catana din Arad vorbește pentru „Adevarul” despre alergiile de sezon. Aceasta spune ca ele apar atunci cand sistemul imunitar reacționeaza la contactul cu o substanța straina.

Cum sa curațați rapid un cuptor cu ajutorul aburului. Trucuri rapide și eficiente pe care le poți aplica

19:00, 28.02.2024 - Bucataria este spațiul din locuința care se murdarește cel mai adesea, mai ales daca obișnuim sa gatim zilnic. Deși nu este atat de vizibil, interiorul cuptorului trebuie menținut curat, pentru sanatatea noastra. Exista in comerț o mulțime de produse eficiente de curațenie, insa adesea acestea au in…

Cum sa curațați rapid un cuptor cu ajutorul aburului. Trucuri rapide și eficiente pe care le poți aplica

13:55, 28.02.2024 - Bucataria este spațiul din locuința care se murdarește cel mai adesea, mai ales daca obișnuim sa gatim zilnic. Deși nu este atat de vizibil, interiorul cuptorului trebuie menținut curat, pentru sanatatea noastra. Exista in comerț o mulțime de produse eficiente de curațenie, insa adesea acestea au in…

Remedii naturale pentru a scapa de stranut. Sunt simple și eficiente

01:20, 22.02.2024 - Stranutul este un reflex involuntar al corpului care are loc atunci cand nasul este iritat sau cand o substanța iritanta sau straina intra in caile respiratorii superioare. Pentru a scapa de el exista cateva remedii simple la care sa apelezi.

Cum poți scapa de petele de pe blugi. Trucurile sunt eficiente și la indemana oricui

01:15, 16.02.2024 - Blugii pot fi ușor de intreținut, fiind de obicei bagați in mașina de spalat, la temperatura potrivita conform instrucțiunilor de pe eticheta lor. Totuși, pentru petele dificile ai nevoie de produse diferite care te vor ajuta sa redau culoarea frumoasa a articolului vestimentar.


Ce parere ai despre aceasta stire?