Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tristan Tate î"i strigĒ durerea pe internet. Fostul iubit al BiancĒi DrĒgu"anu, mesaj emo:ionant pentru tatĒl lui: "L-am pierdut pe acest om"

Publicat:

a ie"it din aten:ia publicului de cand s-a despEr:it de "anu, insE este foarte activ pe re:elele sociale, acolo unde a dobandit notorietate prin prisma rela:iei cu blondina.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu la Drochia. A murit directoarea gimnaziului „Dumitru Roman”: „Durere mare peste sat, e trist și e pacat”

07:45, 20.05.2024 - Natalia Manea, directoarea gimnaziului „Dumitru Roman” din Drochia, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre administrația instituției, care a venit cu un mesaj de condolianțe și compasiune familiei indurerate. „Calendarul vieții ei a incetat numaratoarea in ziua de 18 mai 2024. Nu am fost in…

Ce mesaj a transmis Sebastian Dobrincu, dupa ce a anunțat ca s-a desparțit de Ioana Ignat. Cat de afectat ar fi de separare: ”Invinge durerea...” / FOTO

11:46, 11.05.2024 - Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au desparțit. In timp ce fanii lor așteptau sa faca pasul cel mare, cei doi se pregateau sa anunțe separarea. Sebastian Dobrincu este discret cand vine vorba de viața personala, insa iata ca acum a transmis un mesaj care i-a pus pe toți pe ganduri.

Vaduva lui Costel Corduneanu, mesaj tulburator. Grațiela și-a strigat durerea pe internet: ”Dupa atația ani de iubire...”

12:50, 16.04.2024 - Costel Corduneanu și-a pierdut viața in timpul unei operații, la un spital din Targu Mureș. A lasat in urma familia indurerata, printre care și pe soția Grațiela, care și-a strigat durerea pe internet.

Adrian Mititelu, mesaj indirect pentru fiul sau dupa scandalul de la FCU Craiova » Ce a putut sa posteze pe Internet

12:45, 06.04.2024 - Adrian Mititelu (56 de ani), patronul lui FCU Craiova, a postat un mesaj cu direcție catre fiul sau dupa schimbul dur de replici pe care cei doi l-au avut in ultima vreme. E haos total la FCU Craiova. Antrenorul Nicolo Napoli (62 de ani) a fost schimbat din nou, de data aceasta cu Eugen Trica (47 de…

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Raluca Dragoi, mesaj emoționant de ziua partenerului ei, Daniel. Postarea facuta de cantareața, pe internet: „Te iubesc” / FOTO

12:05, 06.03.2024 - Este zi mare in familia Ralucai Dragoi! Daniel, partenerul cantareței iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis artista partenerului ei, Daniel, cu ocazia acestui special eveniment! Postarea facuta de cantareața, pe internet.

Asociatia Suflete Deschise din Constanta, mesaj de 8 martie. Mama...Cel mai iubit cuvant! Cea mai inalta stare!

11:11, 05.03.2024 - Asociatia "Suflete Deschise" din Constanta a transmis un mesaj emotionant cu prilejul aproprierii datei de 8 martie Ziua Mamei, cea mai importanta fiinta din viata unei persoane.Mama...Cel mai iubit cuvant Cea mai inalta stare Cel mai profund sens al vietii noastre pamantesti.Este greu sa explici in…

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…


Ce parere ai despre aceasta stire?