Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trenuri blocate din cauza copacilor căzuţi pe linii: întârzieri de până la 600 de minute în Gara de Nord

Publicat:

anunta ca sunt mai multe probleme in traficul feroviar de pe raza de , la sosirea in Gara de Nord din Bucuresti inregistrandu-se intarzieri de peste 330 de minute.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intarzieri de peste 3 ore in circulația unor trenuri din cauza unor deranjamente intre Deva și Ilteu

10:11, 23.05.2024 - CFR Calatori anunța ca mai multe trenuri au, joi, intarzieri care ajung și la peste 3 ore din cauza unor deranjamente la infrastructura feroviara (lipsa tensiune) intre stațiile Deva – Ilia – Zam – Ilteu, potrivit mediafax.

Firea știe cum poate scapa de aglomerație Capitala. „Noile linii de metrou sunt soluția pentru fluidizarea traficului”

10:20, 16.05.2024 - Aglomerația din traficul rutier din București, mai ales la orele de varf, revine in discuție, mai ales in contextul campaniei electorale. Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, la alegerile din iunie, susține ca noile linii de metrou reprezinta soluția pentru fluidizarea traficului in…

Stația de autobuz „Aeroport Baneasa” va fi mutata din cauza unor lucrari

16:51, 11.05.2024 - Stația de autobuz „Aeroport Baneasa”, din Capitala, va fi reamplasata, luni, din cauza unor lucrari la magistrala 6 de metrou.Stația de autobuz „Aeroport Baneasa” din București va fi mutata, luni, din cauza unor lucrari.

Diana Paun: Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania; la fiecare 30 de minute un roman moare in urma infarctului

12:45, 09.04.2024 - Diana Paun: Bolile cardiovasculare, principala cauza de deces in Romania; la fiecare 30 de minute un roman moare in urma infarctuluiBolile cardiovasculare reprezinta principala cauza de deces in Romania, contribuind cu 57% din totalul deceselor inregistrate la nivel national,

Pericol de explozie pe DN 2, in zona localitatii Afumati

12:10, 05.04.2024 - Centrul Infotrafic al Politiei Romane a informat, vineri, ca traficul este restrictionat pe DN 2 Bucuresti - Urziceni, in zona localitatii Afumati din judetul Ilfov, dupa ce, in timpul unor lucrari de reparatii, un buldoexcavator a spart o teava de gaze, fiind scurgeri in zona respectiva.

Circulația feroviara a fost reluata intre Chiajna și Gradinari. Cinci trenuri au intarzieri

10:00, 03.04.2024 - Traficul feroviar pe firul II Chiajna – Gradinari a fost reluat la ora 9:23, anunța compania CFR SA, duppa ce a fost blocat miercuri dimineața din cauza unei defecțiuni. Cinci trenuri de calatori vor ajunge cu intarziere la destinații.

Furtuni in toata țara. Copaci cazuți, trenuri oprite și porturi inchise. Cele mai multe apeluri de urgența au fost in București

14:51, 02.04.2024 - Departamentul pentru Situații de Urgența (DSU) informeaza ca cele mai multe apeluri de urgența au fost facute in București, unde 31 de copaci s-au prabușit din cauza vantului puternic. Manevrele in porturile de la Marea Neagra au fost suspendate, se mai spune in comunicatul de presa transmis de DSU.


Ce parere ai despre aceasta stire?