Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei tineri, acuzați că au ținut cu forța o adolescentă de 17 ani, în mașină: Fata se pornise cu ei la Chișinău, dar nu a mai putut evada, după ce s-a răzgândit

Publicat:

O adolescenta de 17 ani, ar fi ținuta cu forța intr-o mașina in satul Pelivan, raionul Orhei. Minora a sunat ieri oamenii legii, in jurul orei 21:00 ca in urma unui conflict niște persoane cunoscute ar ține-o cu forța intr-un automobil. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

O noua locație cu multe posibilitați pentru tineri: A fost lansat Centrul Comunitar YMCA Moldova pentru Resurse și Dezvoltare

19:30, 03.05.2024 - In capitala, a fost lansat Centrul Comunitar YMCA Moldova pentru Resurse și Dezvoltare. Aici, vor fi prestate servicii pentru tineri, dar și pentru refugiații ucraineni. Deschiderea acestei locații a fost posibila cu sprijinul Primariei municipiului Chișinau, al grupului de companii DACC Hermes, dar…

Tineri luați pe sus și bagați cu forța intr-o mașina: Duși intr-un sat indepartat și batuți cu bestialitate

19:20, 24.04.2024 - Doi tineri, de 17 și 26 de ani, au fost luați cu forța intr-o mașina și duși in satul Crețuleasca, unde au fost batuți de mai multe persoane. Polițiștii din Ilfov au reținut trei barbați suspecți in acest caz.

Atac armat intr-un cartier din Franța. Mai mulți barbați au inceput sa traga dintr-o mașina asupra unor tineri

09:00, 17.04.2024 - Cinci oameni au fost raniți, unul dintre ei fiind in stare grava, intr-un schimb de focuri de arma intr-un cartier saracacios afectat de traficul de droguri din Nimes, in Franta, scrie Le Figaro.

Maia Sandu, intrevedere cu premierul Belgiei: La discuții au participat și tineri din mai multe licee din capitala

20:55, 03.04.2024 - Președinta Maia Sandu a avut o intrecedere cu Premierul Begiei, Alexander de Croo, aflat astazi intr-o vizita la Chișinau. „Am discutat despre aderarea Moldovei la Uniunea Europeana, reformele pe care le realizam și cooperarea economica dintre țarile noastre”, a scris șefa statului.

O adolescenta, transportata la spital dupa ce mașina in care se afla a intrat intr-un parapet

09:35, 17.03.2024 - O adolescenta in varsta de 16 ani a suferit leziuni și a fost preluata de echipajele medicale care au transportat-o la Unitatea de primire urgențe a Spitalului județean Suceava.Minora se afla intr-un autoturism care in dimineața zilei de duminica a intrat intr-un parapet din zona podului Unirii, ...

Caz șocant in Olt! O fata in varsta de 14 ani, abuzata de tatal prietenei sale. Ce le-a povestit minora oamenilor legii: "Și-a batut joc de mine pe camp..."

19:50, 16.03.2024 - Caz șocant in Olt, acolo unde un barbat in varsta de 33 de ani este acuzat ca ar fi violat o fata de 14 ani. Minora ar fi colega de scoala cu fiica lui. Adolescenta le-a povestit parintilor sai coșmarul prin care a trecut, iar aceștia au mers la poliție, in cele din urma agresorul fiind arestat.

Doi tineri, gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala: Care ar fi cauza tragediei

09:55, 12.02.2024 - Doi tineri de 20 de ani și 30 de ani au fost gasiți fara suflare intr-o mașina in capitala. Totul s-a intamplat ieri, 11 februarie, in jurul orei 11:40. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de ofițera de presa a Direcției de Poliție a municipiului Chișinau, Svetlana Scripnic.


Ce parere ai despre aceasta stire?