Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei clădiri în flăcări la Siriu. Patru persoane au suferit atacuri de panică

Publicat:

Incendiu de proporții in satul Muscelușa, județul Siriu. Din primele informații, trei cladiri sunt cuprinse de flacari. Patru persoane au suferit atacuri de panica, iar doua au fost preluate de ambulanța SMURD, care le-a transportat la Spitalul Orașenesc Nehoiu. Pentru acordarea primului ajutor in cazul celorlalte doua persoane, intervin doua asistente de la SAJ Buzau, … cladiri in flacari la Siriu. Patru persoane au suferit atacuri de panica apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

Cluj: Incendiu la acoperișul unei case. Doua persoane au suferit atacuri de panica

13:00, 09.04.2024 - Un incendiu a izbucnit, marți, la un imobil din Campia Turzii, județul Cluj. Focul se manifesta la acoperiș, pe aproximativ 120mp. ,,Este localizat și se lucreaza pentru lichidare.”, informeaza ISU Cluj.In urma incendiului, doua persoane au suferit atacuri de panica, fiind consultate de catre…

Panica intr-un supermarket din Radauți cand s-a declanșat alarma de incendiu. Peste 200 de persoane s-au autoevacuat

17:25, 01.04.2024 - Sute de persoane s-au autoevacuat duminica, 31 martie 2024, cand alarma de incendiu s-a declanșat intr-un supermarket din Radauți, județul Suceava. Pompierii au intervenit la fața locului și au descoperit cauza declanșarii alarmei de incendiu.

Incendiu puternic in Centrul Vechi din București. Arde acoperișul unei cladiri, zeci de persoane au fost evacuate

21:16, 30.03.2024 - Cinci echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov intervin, sambata seara, in Centrul Istoric al municipiului Bucuresti, dupa ce s-a constatat ca din acoperisul unui imobil se degaja fum. Primele date arata ca nu sunt persoane ranite.

Panica intr-un tren care circula pe ruta Iasi-Harlau dupa ce un incendiu s-a produs la un automotor. Zeci de persoane au fost evacuate / FOTO

18:05, 02.03.2024 - Zeci de persoane au trecut prin clipe de panica dupa ce un incendiu a izbucnit la trenul cu care circulau. Mai exact, un automotor a fost cuprins de flacari pe ruta Iasi-Harlau, in stația Cornari. Zeci de persoane s-au autoevacuat.

Vagonul unui tren de persoane, cuprins de flacari, in Dambovița! Mai mulți pasageri s-au autoevacuat

10:30, 14.02.2024 - Panica printre pasagerii unui tren personal, pe raza comunei Vacarești, dupa ce un incendiu a izbcnit la un vagon, miercuri de dimineața. Din fericire, incendiul nu a produs victime, ci doar pagube materiale. Incendiul se manifesta la sistemul de cuplare și transmisie intre locomotiva și vagon. Mai…

Pod peste raul Buzau la Siriu, cu finantare de la Ministerul Dezvoltarii

00:05, 13.02.2024 - In comuna Siriu va fi construit un pod peste raul Buzau, in zona Groset, ce va face legatura cu satul Muscelusa. Investitia a fost atrasa printr-un proiect depus la Ministerul Dezvoltarii si a primit finantare prin Programul National „Anghel Saligny”. Pentru cei care sunt la curent cu evolutiile administratiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?