Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TREBUIE SĂ SALVĂM PARCUL șI PĂDUREA CRÂNG! Ele trebuie să rămână mostenire urmașilor noștri la fel cum Codrii Vlăsiei ne-au rămas moștenire nouă prin Pădurea Crâng!

Publicat:

VENITI LA PROTEST! SA SALVAM CRANGUL! Cei care se fac ca nu ințeleg aceste lucruri și care nu au bagat pana acum in seama solicitarile locuitorilor acestui oraș de oprire a macelului care are loc in trebuie sa ințeleaga faptul ca au fost votați de locuitorii Buzaului și nu și-au cumparat un oraș pe care sa-l gestioneze dupa bunul lor plac!

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Alexandra Crivineanu, dupa ce Flavia Boghiu a fost trimisa in judecata: ,,Important este ca organele abilitate sa-și faca treaba și ca locul de viceprimar sa nu ramana gol, sa se vacanteze”

16:00, 25.04.2024 - Alexandra Crivineanu, liderul de grup al consilierilor locali ai PSD, a spus, intr-o conferința de presa, referitor la faptul ca Flavia Boghiu a fost trimisa in judecata, ca in acest moment, cel mai important este ca locul viceprimarului sa nu ramana gol. ,,Este clar ca decizia instanței a venit, este…

Dan Negru a decis ce moștenire le lasa copiilor lui. „In lumea civilizata asta e normalitatea. Am acasa contractele”

14:30, 21.04.2024 - Dan Negru și Codruța sunt casatoriti din 2006 și au impreuna doi copii, pe Bogdan și Dara. Prezentatorul de la Kanal D este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune, in timp ce soția lui a preferat ca de-alungul anilor sa stea departe de camere le filmat, fiind extrem de discreta. Se pare…

Ce moștenire le lasa Dan Negru urmașilor sai: „In lumea civilizata asta e o normalitate. La noi e o minune”

12:20, 21.04.2024 - Omul de televiziune Dan Negru a dezvaluit ca va lasa copiilor sai o avere de mare valoare. Este vorba de terenuri agricole „luate de stra-stra-bunicii mei inca din anul 1916, cand Romania inca nu exista”.

Cu cine au decis magistrații sa ramana fiica Ronei Hartner. Procesul abia acum s-a incheiat

16:30, 01.04.2024 - Rona Hartner s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Artista a fost rapusa de o boala grea. Fiica acesteia sufera enorm. Sora Ronei și tatal Ritei s-au luptat pana acum pentru custodia tinerei.

Povestea Cișmigiului, parcul boem al Bucureștilor care a fost amenajat pe balta lui Dura Negutatorul. Primul peisagist a fost arhitectul gradinilor imperiale din Viena

18:11, 10.03.2024 - Continue reading Povestea Cișmigiului, parcul boem al Bucureștilor care a fost amenajat pe balta lui Dura Negutatorul. Primul peisagist a fost arhitectul gradinilor imperiale din Viena at Info real.

Suspiciune de gripa aviara la București, dupa descoperirea unei lebede moarte in Parcul IOR

11:01, 18.02.2024 - O posibila alerta de gripa aviara ar putea fi declanșata in capitala, urmare a gasirii unei lebede moarte in Parcul IOR. Fundația „Visul Luanei” a trimis lebada la Direcția Sanitar Veterinara pentru analize. In acest moment, autoritațile așteapta rezultatele testelor. Gripa aviara, o boala virala extrem…

Tribunalul București a decis ca Iulian Dumitrescu sa ramana sub control judiciar

13:01, 12.02.2024 - Tribunalul București a respins contestația lui Iulian Dumitrescu privind controlul judiciar impus de instanța. Masura ii interzice sa exercite funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.


Ce parere ai despre aceasta stire?