Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Trebuie legislaţie nouă pentru a se elimina confuzia între medicamente şi suplimente alimentare“

Publicat:

Publicitatea la medicamente fara reteta si suplimente alimentare a avut o durata medie de 45 de ore pe zi la toate posturile de televiziune in 2020, in crestere cu 35- fata de 2018. Piata vitaminelor si a suplimentelor alimentare a ajuns la aproape 2 miliarde de lei in Romania in 2020, din datele Euromonitor. Consumatorii romani fac confuzie intre medicamentele eliberate fara reteta medicala (OTC) si vitamine si suplimente alimentare, potrivit unui studiu al pe cele doua piete, care au avut un salt semnificativ in vanzari in ultimii ani. Astfel, atunci cand un pacient intra…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

E.ON Romania reduce durata contractelor cu consumatorii de electricitate și gaze pana la 31 martie 2025 / „Condițiile din piața vor fi cu totul altele”

11:00, 21.05.2024 - ​E.ON Energie, unul dintre cei mai mari furnizori de electricitate și gaze din Romania, și-a notificat clienții ca reduce perioada de valabilitate a contractelor aflate in vigoare pana la 31 martie 2025, cand expira schema de plafonare/compensare a facturilor. Dupa aceasta data, „condițiile din piața…

APIA: Inmatricularile de autoturisme ecologice in Romania au crescut cu 46,8%

12:25, 13.05.2024 - Inmatricularile de autoturisme noi au crescut in Romania, pe parcursul luni aprilie 2024, cu 33,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar segmentul "electrificate" a raportat un salt de 46,8% si o cota de piata de 23,5% din total piata, arata datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor…

La piața, cu cardul

19:05, 30.04.2024 -       La piața, pentru o legatura de ceapa sau de patrunjel, platim cu cardul? Sunt pregatiți vanzatorii sau cumparatorii? Raspunsurile le puteți afla de la Teodor Birț, președintele Asociației Piețelor di Romania, la Dialogurile Puterii.   Daca noi, cumparatorii, ne-am adaptat mai repede la tehnologia…

Avicola cere pace Consiliului Concurenței

00:06, 12.04.2024 - In urma investigației demarate de Consiliul Concurenței pe piața producției și comercializarii carnii de pasare din Romania, Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR) și-a luat anumite angajamente ce vizeaza in principal fluxul de informații. Autoritatea de concurența suspiciona ca unii jucatori…

Uniunea Crescatorilor de Pasari si mai multe companii se angajeaza sa isi modifice statutul de functionare, in urma unei investigatii a Consiliului Concurentei, in contextul in care companiile ar fi intentionat sa limiteze livrarile de carne de pasare

19:00, 10.04.2024 - ”Consiliul Concurentei supune dezbaterii publice angajamentele propuse de Uniunea Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR) si mai multe companii pentru a inlatura ingrijorarile concurentiale identificate care au condus la declansarea investigatiei pe piata productiei si/sau comercializarii carnii…

Pericolul produselor cumparate de pe site-urile din China, cum sunt Temu sau Shein: 'Nu ar trebui sa intre pe piata europeana'

23:00, 02.04.2024 - Cresterea preturilor produselor cumparate de pe platformele online in ultimii trei ani este mai mica decat cresterea inflatiei, ceea ce inseamna ca acest comert electronic poate sa aduca un avantaj concret fiecarui consumator, a declarat marti Florin Spataru, consilier de stat in cadrul Cancelariei…

Se pregatește prelungirea schemei de plafonare a prețului pentru energie pana in 2026. Anunțul facut de Sebastian Burduja

13:55, 11.03.2024 -  "In trimestrul III al anului trecut, luand in calcul preturile plafonate, deci cele platite efectiv de romani, Romania a avut al patrule cel mai ieftin gaz si a cincea cea mai ieftina energie electrica din Uniunea Europeana. Sunt datele Eurostat pe trimestrul III din 2023. Sunt curios daca aceste stiri…

UE amendeaza Apple cu 1,8 miliarde de euro pentru concurența neloiala

16:05, 04.03.2024 - La doar cateva zile inainte de intrarea in vigoare a DMA (Digital Markets Act), regulamentul care forțeaza deschiderea iOS-ului, Apple incaseaza prima sa amenda de proporții de la Uniunea Europeana: 1,84 miliarde de euro pentru concurența neloiala. Amenda vine in urma unei investigații inițiata de o…


Ce parere ai despre aceasta stire?