Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traversarea râurilor va fi un factor decisiv pentru soarta războiului din Ucraina. Analiza Ministerului britanic al Apărării

Publicat:

Ministerul britanic al Apararii comunica, in aprecierea de luni dimineata, ca operatiunile militare de traversare a raurilor vor fi printre cei mai importanti factori ce vor determina soarta razboiului pe care presedintele rus l-a declansat la 24 februarie in Ucraina.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ben Wallace, fostul ministru al apararii britanic, avertizeaza cu privire la inghetarea razboiului din Ucraina

10:06, 26.04.2024 - Fostul ministru al apararii britanic, Ben Wallace, a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa.

Avertismentul lui Ben Wallace: „Inghețarea razboiului din Ucraina nu e o garanție. Rusia s-ar reinarma și s-ar intoarce mai tarziu”

09:15, 26.04.2024 - Fostul ministru al Apararii britanic Ben Wallace a avertizat cu privire la sugestiile referitoare la inghetarea razboiului din Ucraina, intr-un interviu in care a vorbit despre perspectivele acestui conflict cu Rusia, relateaza vineri dpa, citata de Agerpres.

Efectul recrutarilor masive din inchisori: Numar record de soldați ruși condamnați pentru comiterea de crime, in 2023

20:15, 17.04.2024 - Un numar record de soldați ruși au fost condamnați anul trecut pentru crima, scrie miercuri site-ul independent de știri Mediazona, citand date ale Curții Supreme din Rusia, potrivit The Moscow Times.Instanțele rusești au condamnat anul trecut, in total, 116 soldați inrolați pe baza de contract și recruți…

Viziunea elitelor ruse privind strategiile potențiale ale lui Putin in privința razboiului din Ucraina

18:40, 26.03.2024 - Publicația independenta rusa „Meduza” citeaza surse apropiate de Kremlin potrivit carora, in opinia elitelor, Vladimir Putin ia in considerare doua posibile strategii de incheiere a razboiului din Ucraina.

Rusia a testat o noua racheta nucleara, imediat dupa ce Putin a amenințat Occidentul

12:05, 02.03.2024 - Sub privirile intregii omeniri, dupa discursul de joi al președintelui Vladimir Putin, legat de starea națiunii, Rusia a testat o noua racheta nucleara. Rusia a testat o racheta nucleara, a doua zi dupa discursul președintelui Vladimir Putin , in care a ținut sa reaminteasca țarilor occidentale ca și…

Suspans la Moscova. Vladimir Putin si-a inceput discursul intrand direct in subiectul razboiului cu Ucraina

12:30, 29.02.2024 - Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, aflat la putere de mai bine de doua decenii, se adreseaza joi Adunarii Federale in fata careia rosteste discursul sau anual, cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din 15-17 martie.

Crucea Roșie investigheaza soarta a peste 20 de mii de persoane disparute in timpul razboiului dintre Rusia și Ucraina

19:20, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa "faca lumina in ceea ce priveste soarta a 23.000 de persoane disparute" in timpul razboiului dintre Rusia si Ucraina, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Putin a propus incheierea razboiului din Ucraina. Ce pretenții avea Rusia și raspunsul pe care l-ar fi dat SUA

12:05, 14.02.2024 - La doar cateva zile dupa interviul eveniment acordat de liderul de la Kremlin unui jurnalist american și cu puțin timp inainte de implinirea a doi ani de la debutul conflictului militar in țara vecina, se pare ca Vladimir Putin ar fi propus incheierea razboiului din Ucraina. Ce pretenții avea Rusia…


Ce parere ai despre aceasta stire?