Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tratament pentru părul alb. Soluţia a fost descoperită de o echipă de cercetători europeni

Publicat:

Cercetatorii au descoperit ca principalul motiv al albirii parului este stresul, din cauza caruia acesta secreta la nivelul pielii capului o substanta oxidanta. Aceasta ar fi vinovata pentru decolorarea parului din interior spre exterior. Pana de curand, fenomenul era pus mai ales pe seama mostenirii genetice. Acum, s-a descoperit un tratament revolutionar: o solutie ale carei proprietati se activeaza la contactul cu razele soarelui si care, in timp, ajuta la refacerea pigmentului si revenirea parului la culoarea initiala. Mai mult, cercetatorii care au descoperit acest remediu promit ca substanta

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chinezii au inventat prima piele electronica din lume. La ce va putea fi folosita VIDEO

13:50, 16.06.2024 - Cercetatorii chinezi au realizat o descoperire remarcabila. Au inventat prima piele electronica din lume, inspirata de structura biologica a pielii umane. Aceasta piele electronica prezinta o structura 3D care imita trei semnale mecanice identificate la nivelul pielii noastre.

Coșmarurile și halucinațiile ar putea fi, de fapt, un semn precoce al acestor boli. Studiul care da peste cap tot ce știam pana acum

11:15, 13.06.2024 - Rezultatele cercetarii sugereaza ca aceste experiențe paranoide și neobișnuite ar putea fi semne ale dezvoltarii unor boli reumatice sistemice autoimune, cum ar fi lupusul sau artrita reumatoida. Cercetatorii au identificat anumite simptome neobișnuite, cum ar fi senzația de tensiune și agitație, ca…

A fost descoperita una dintre marile minuni ale naturii: 17 milioane de viețuitoare trec printr-un culoar de 30 de metri lațime

06:50, 13.06.2024 - Cercetatorii au descoperit o autostrada a insectelor in Pirinei, la granița dintre Franța și Spania. In fiecare toamna, milioane de insecte utilizeaza culoarul de 30 de metri lațime. Calea de migrație este considerata „una dintre marile minuni ale naturii”.

Ce inseamna daca locuiești in apropierea unui parc sau loc de joaca. Cat de afectat este creierul

14:40, 29.05.2024 - Impactul spațiilor verzi asupra sanatații mintaleConform studiilor, persoanele care traiesc in apropierea parcurilor sau a zonelor verzi prezinta un risc mai scazut de a suferi de probleme de sanatate mintala, cum ar fi depresia. Aceste efecte pozitive se mențin chiar și dupa ce se iau in considerare…

Veste uriașa: un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

06:25, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!

A fost descoperita o noua proprietate a luminii: cercetatorii spun ca ar putea duce la progrese majore in tehnologii

04:35, 11.05.2024 - Un grup de chimiști de la Universitatea din California, Irvine, au descoperit recent un nou mod in care lumina interacționeaza cu materia. Aceasta descoperire ar putea duce la imbunatațiri semnificative in tehnologii precum sistemele de energie solara, diodele emițatoare de lumina și laserele cu semiconductori.

Ce se intampla in creierul adolescentilor care mananca junk food

06:45, 19.04.2024 - O dieta bazata pe junk food poate provoca leziuni pe termen lung la nivelul creierului adolescenților, sugereaza un nou studiu. Un grup de oameni de știința americani a descoperit ca șobolanii care au fost hraniți in adolescența cu o dieta plina de grasimi și zahar au suferit tulburari de memorie. Studiul…

Invazia microplasticelor

05:10, 26.03.2024 - Peste 380 de milioane de tone de plastic sunt produse in fiecare an. Plasticul este extrem de rezistent, dar atunci cand incepe sa se degradeze, el elibereaza particule mici de plastic in mediu. Microplasticele, particule mai mici de 5 milimetri, și nanoplasticele, particule mai mici de 1000 de nanometri,…


Ce parere ai despre aceasta stire?