Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragic accident în apropiere de Suruceni. O femeie a fost strivită de un automobil

Publicat:

O femeie a decedat pana la sosirea ambulanței, dupa ce a fost lovita de o mașina. Impactul a avut loc la 11 noiembrie, in jurul orei 17:55, pe traseul Chișinau-Leușeni, in apropierea localitații Suruceni.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident intre cinci mașini, din care trei erau parcate, in Pitești: o femeie a fost ranita

17:40, 15.04.2024 - Accident intre cinci mașini, din care trei erau parcate, in Pitești: o femeie a fost ranitaCinci mașini, din care trei parcate, au fost implicate intr-un accident, luni dupa-amiaza, in Pitești. O femeie pieton a fost ranita, scrie Mediafax.

Valcea: Doi minori și o femeie, raniți intr-un accident pe DN 7

09:21, 09.04.2024 - Doi minori și o femeie au fost raniți, azi dimineața, intr-un accident petrecut pe DN 7, pe raza localitații Golești, in județul Valcea. Potrivit IPJ Valcea , un barbat, de 44 ani, din localitatea Sag, județul Salaj, in timp ce conducea un autotren s-ar fi rasturnat in zona refugiului. In urma impactului,…

Accident mortal in Alba! Un tanar de 22 de murit, dupa ce a pierdut controlul mașinii și s-a rasturnat

09:25, 15.03.2024 - Un accident mortal a avut loc in aceasta dimineața pe raza comunei Petrești, din județul Alba. Un tanar de 22 de ani a pierdut controlul autoturismului din cauza carosabilului umed și s-a rasturnat. Impactul a fost atat de violent incat i-au fost cauzatoare de moarte.

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

(video 18+) Accident tragic langa Corlateni: Un bicilist, lovit mortal de un automobil. Șoferul era beat

10:55, 03.03.2024 - Un accident tragic s-a produs aseara pe traseul M-5, langa localitatea Corlateni. Un bicilist de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil de model Daewoo. Potrivit poliției, in momentul impactului șoferul se afla in stare de ebrietate.

Accident infiorator pe DN1! O persoana a murit, iar alta a ajuns la spital, dupa un impact puternic intre un TIR si o autoutilitara / FOTO

12:25, 13.02.2024 - Un accident tragic a avut loc pe Drumul Național DN1, in localitatea Dumbrava. Impactul violent dintre un TIR și o autoutilitara a dus la pierderea unei vieți și la ranirea grava a unei alte persoane.

Accident rutier in centrul Zalaului

12:20, 06.02.2024 - Cu puțin in urma s-a produs un accident rutier cu victime in centrul orașului, intr-o parcare privata. La fața locului a sosit de urgența un echipaj al poliției și o ambulanța. Din primele date obținute de la fața locului se pare ca un conducator auto nu a fost atent și a lovit cu partea din spate a…


Ce parere ai despre aceasta stire?