Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie! Trei frați și vărul lor, MORȚI într-un accident de mașină. Mașina în care se aflau a fost târâtă 300 de metri

Publicat:

Trei frati din si varul lor au pierit dupa ce masina lor a fost izbita de un tren la o trecere de cale ferata fara bariera. Lipsita de experienta, tanara de 19 ani care conducea autoturismul a fortat trecerea. Ea, sora ei mai mica si un var au fost ucisi pe loc. Fratele! Trei frați și varul lor, MORȚI intr-un accident de mașina. Mașina in care se aflau a fost tarata 300 de metri apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO. Accident cumplit la Bistrița-Nasaud. Un baiat de 16 ani a murit dupa ce a luat mașina parinților și a plecat la plimbare cu 7 prieteni

09:45, 22.05.2024 - Teribil accident de circulație, marți seara, pe drumul forestier dintre localitatea bistrițeana Petriș și Dealul Negru. Un baiat de 16 ani a murit, iar alți șapte minori au fost raniți dupa ce autoturismul in care se aflau, condus de minorul de 16 ani, s-a rasturnat din cauza vitezei. Potrivit ISU Bistrița-Nasaud,…

Tragedie in zona Poiana cu Narcise. O femeie a cazut in gol 30 de metri și a murit

21:16, 11.05.2024 - O femeie de aproximativ 50 de ani și-a pierdut viața, sambata dupa-amiaza dupa ce s-a prabușit de pe traseul de creasta al muntelui Rodnei, in zona Poiana cu Narcise din Bistrița Nasaud. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgența, un echipaj de pompieri ce incadreaza șenilata, un echipaj de…

Doi morți dupa ce un șofer fara permis de conducere s-a izbit violent cu mașina de un copac, in județul Braila

15:00, 05.05.2024 - Accident grav in prima zi de Paști, in județul Braila. Doua persoane de 32 și 41 de ani au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit violent de un copac. Barbatul aflat la volan avea permisul anulat.

Trei copii au ajuns la spital, dupa ce un copac a cazut peste mașina in care se aflau cu parinții și alți 2 frați

11:10, 29.03.2024 - Trei copii cu varste intre 13 si 4 ani au fost dusi la spital, vineri, dupa ce un copac a cazut pe masina in care se aflau alaturi de parinti si de alti doi frati, in localitatea Muresenii Bargaului, din Bistrita-Nasaud.

Sfarșit groaznic pentru un tanar, intr-un grav accident rutier. A fost aruncat la 25 de metri de mașina rasturnata pe camp

18:10, 11.03.2024 - Un șofer de 29 de ani din județul Vaslui a murit dupa ce mașina pe care o conducea s-a rasturnat pe camp, la marginea unui drum. Polițiștii au descoperit trupul tanarului aruncat la 25 de metri de caroserie.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

20:05, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?