Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE înaintea unui meci din Liga Europeană! Doi bărbați au fost victimele unor incidente violente

Publicat:

Doi barbati au fost injunghiati in cursul incidentelor violente care au avut loc joi la Glasgow, inainte unui meci din , intre si echipa croata Osijek, au anuntat autoritatile, relateaza BBC News.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descinderi la camatarii din București: Victimele plateau dobanzi de 100% și erau rupte cu bataia

15:45, 29.05.2024 - Polițiștii din Capitala au facut trei percheziții la persoane care ar fi dat imprumuturi cu dobanzi de pana la 100%. Cinci barbați au fost reținuți in acest caz. Potrivit Poliției Capitalei, din cercetari a rezultat presupunerea rezonabila ca, in perioada ianuarie - mai 2024, cinci barbați, cu varste…

(foto) Tragedie la Hincești: Trei barbați au murit, dupa ce BMW-ul in care se aflau a derapat și s-a rasturnat

11:20, 26.05.2024 - Politiștii investigheaza circumstanțele producerii unui grav accident rutier, care a avut loc noaptea trecuta, in jurul orei 21:00, in apropierea satului Lapușna din raionul Hincești. In urma impactului, trei persoane au murit.

Tragedie in Vaslui. Angajații unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Unul dintre barbați a vrut sa il salveze pe celalalt: ”S-au nenorocit amandoi”

11:50, 09.05.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Doi angajați ai unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Cel de-al doilea a ajuns acolo dupa ce a incercat sa iși salveze colegul, dar fara succes. Cei doi au avut un sfarșit tragic, sub privirile ingrozite ale celorlalți colegi.

Percheziții in Prahova, la mai mulți barbați acuzați de loviri și alte violențe

09:26, 11.04.2024 - Șapte barbați cu varste intre 17 și 35 de ani sunt acuzați ca au batut alți doi intr-o parcare din Valenii de Munte, județul Prahova. Polițiștii fac, joi dimineața, percheziții la domiciliile agresorilor.

Tragedie in Gaza: cel puțin 11 morți și 100 de raniți intr-un atacul israelian. Victimele așteptau ajutoare umanitare VIDEO

08:35, 15.03.2024 - Ministerul Sanatații al Hamas a raportat, vineri, cel puțin 11 persoane ucise și alte aproximativ 100 de raniți, in urma unui atac al forțelor israeliene asupra unei mulțimi care aștepta ajutoare umanitare in Fașia Gaza.

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.

Incidente grave la Roma și Lisabona! » Fani la spital, injunghiați. Lupte de strada violente

15:05, 07.03.2024 - Suporterii lui Brighton au fost atacați de hoți mascați in centrul Romei inaintea meciului de joi seara, din Liga Campionilor. Doi au ajuns la spital, raniți. La Lisabona, huliganii Atalantei și ai lui Glasgow Rangers s-au batut pe „teren neutru". O noapte extrema in Europa League, cu incidente in doua…

IPJ Bacau:4 barbati identificati si retinuti de politisti pentru loviri sau alte violente si lipsire de libertate

15:30, 06.03.2024 - Nr. 62 din 06 martie 2024 BULETIN DE PRESA 4 barbati identificati si retinuti de politisti pentru loviri sau alte violente si lipsire de libertate La data de 02 martie a.c., politistii au fost sesizati prin SNUAU 112, de catre o tanara de 19 ani, despre faptul ca, un barbat de 30 de ani ar fi fost lovit…


Ce parere ai despre aceasta stire?